szmina
mamusia Emilki i Filipka
ania i kasia ja juz predzej pytalam o te parowki bo Kasira tez dala i chyba zoladeczek nie oszalal
ja osobiscie nie dalabym bo jakos parowy mnie nie przekonuja ale taka cieniusia poledwiczka albo szyneczka te takie w ksztalcie misia mozna albo nie?
sami te napoje sa pakowane po 2 a jedno pudeleczko to 250ml calkiem sporo i moja mala tego n ie wypija ja zawsze koncze,fajne to jest jak jestesmy dluzej na zakupkach bo przeleje gotowe do butelki i nawet chlodne jest pychotka
nie trzeba sie wozic z obiadkami albo mleczka szykowac...
a jak sie robi jajeczniczke na parze
a bialko juz tez mozna podac?
ja osobiscie nie dalabym bo jakos parowy mnie nie przekonuja ale taka cieniusia poledwiczka albo szyneczka te takie w ksztalcie misia mozna albo nie?sami te napoje sa pakowane po 2 a jedno pudeleczko to 250ml calkiem sporo i moja mala tego n ie wypija ja zawsze koncze,fajne to jest jak jestesmy dluzej na zakupkach bo przeleje gotowe do butelki i nawet chlodne jest pychotka
nie trzeba sie wozic z obiadkami albo mleczka szykowac...a jak sie robi jajeczniczke na parze
a bialko juz tez mozna podac?
....Sami raczej parowek nie jemy....wiec zeby Kubali dawac tez mi nie spieszno.....ale jak ktos ma ochote to niech daje
to najgorsze świństwo... są specjalne dla dzieci ale pewnie troszke staraszych
a zrobie tak:
moja babcia wnusiowi 9 m.mu chleba i kielbase do lapci i maly wcina az mu sie uszy trzesa a babcia zadowolona bo dziecko je