reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

U nas jak juz pisalam wczesniej wszystko od nowa leci. Tj deserki w miare normalnie- mala wcina az jej sie uszy trzesa, gorzej z zupkami- nie lubi za bardzo, a raczej wczle nie lubi. Wczoraj wszamala caly sloiczek jarzynowej ale musialam dosypac szczypte cukru bo nie chciala, bardzo za to jej smakowaly ziemniaki z dynia z Hippa. No i musze sie zaopatrzyc w warzywa to jej ugotuje zupke skoro sloiczkowych nie lubi.

reklama
odpukac, tfu tfu tfu itp
od 2 dni maly dostaje marchewke. narazie bez zoladkowych sensacji!!! Hip hip hura
Trzymajcie kciukasy Plis

Wiecie co, ja daję małej po kawałeczku banana, tak wielkości małego paznokcia i wiecia jak fajnie ona sobie go żuje... Myślę że to dobre ćwiczenie na naukę żucia i memlania sobie, a i bezpieczne bo bananem nie da się łatwo zakrztusić...:dry:
Podobnie jest z kawałeczkami jabłek...

niczko- super... zyczymy dalszych postepów

a ja dzis ugotowalam mlodemu... mam nadzieje ze nie bedzie sensacji... bo to zwykle warzywa:szok: a na koniec dodalam indyka ze słoiczka po 6. m-cu...
obaczymy....

reklama
HANIU - ja ugotowałam tak jak Ty i miesko tez ze sloiczka - u nas jest oki:tak:
MADZIALLENKO - Kubala bananka tez tak wcina i baaaaardzo mu smakuje:tak:

Do góry