reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
te tez juz jadła,wpindalała:baffled:
ale nie wiem czy po frytkach z Gdanska(kilka) czy po arbuzie płakała prawie cała noc:tak::baffled:

dzis patrzylam na nie w sklepie tak pysznie wygladaly ale postanowilam sprawdzic czy moge dac bo Szymek zobaczy i tez chce i krzyczy mniam mniam i wyciaga rece to jak mu czego odmowic
wiec jutro rano kupie i zobaczymy

te tez juz jadła,wpindalała:baffled:
ale nie wiem czy po frytkach z Gdanska(kilka) czy po arbuzie płakała prawie cała noc:tak::baffled:
Albo za duzo wrażen.:tak:
Ja też już dawałam zeszłego lata arbuzy, Oli bardzo je lubi :tak:
My też już zeszłego lata jedliśmy arbuzy po troszku.:tak:

Na razie u nas żadnych sensacji po produktach kozich.Ale kilka dnie jeszcze poobserwuje.

Czy Wasze maluchy jadły już kapustę (gotowaną?)
Pytam bo zrobiłam wczoraj dla Milenki takie placuszki z mięsa mielonego, bułki, jajka, gotowanych warzyw i tam była kapusta.... ale pomyslałam o tym dopiero jak skończyłam je robić, że Milenka przecież jeszcze nei jadła w życiu kapusty i nie wiem czy może? Nie jest jej dużo.... w sumie zjadłaby nie więcej niż pół liścia..

Oli jadła już nieraz, i gołąbki i bigos (oczywiście nie tłusty), i wcale nie tak mało, bo kapustę uwielbia.
Kiszoną kapustę też lubi, daję jej mocno posiekaną :tak: I żadnych kłopotów żołądkowych nigdy nie miała.

reklama
Emilka je kapustę w surówkach i jest ok:tak: gołąbki delikatne tez jadła ale kapusty jej teraz nie dałam bo R przesolił :baffled: i bigos też je :tak:

Do góry