reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

o kurcze kasia ale mnie wystraszyłaś:baffled:
mam jej to żelazo podawać przez 4 tygodnie , narazie zębów ni widu ale kto wie co przez te 4 tygodnie się wydarzy:shocked2:

reklama
o kurcze kasia ale mnie wystraszyłaś:baffled:
mam jej to żelazo podawać przez 4 tygodnie , narazie zębów ni widu ale kto wie co przez te 4 tygodnie się wydarzy:shocked2:

Może wystarczy, że żelazo bedzie się wkrapiać głęboko do buźki i przepłukiwać wodą :confused:
Ja nie mam takich doświadczeń z tymi plamami na zębach, ale słyszałam od kogoś. Jesli nawet miałyby te zęby wyjść, to i tak ważniejsze jest zlikwidowanie anemii od plam na zębach :tak:

Sawa13 ja podaje juz miesiąc żelazo Zosi-zakraplaczem. Poźniej biore gazika z przegotowana woda i po wiatminkach myje jej buźke w środku (dziąsełka język). Tak więc spokojnie nie martw się :tak:

Moja dziś dostała śliwkę hippa :tak:

i teraz opis dla twardych ludzi ...........

wszystko był o by ok gdyby nie :szok: wielka kupa po tym jejku dosłownie pierwszy raz o mało co bym nie zwymiotowała :-D mała cała w kupie,pielucha pełna chyba z 1kg ważyła i kupa po szyje !!! Ledwo dałam rade ;-) body od góry do dołu brudne aż przeciekło na białą sukienkę :dry:
ale wiem że mój Robert ucieka na taki widok a że sie śmiał jak mu smsa wysłałam to mu pokaże zdjęcia :-D:-D:-D wam oszczędzę tego widoku:tak:

Jenni tez jablek nielubi po 2 lyzeczkach puscila pawia:-)
Od tygodnia robie jej sama soki marchewka-banan-jablko i taki pije i to chetnie :tak:

A ja dzisiaj i wczoraj dodaję trochę brokułów z gerbera do zupki jarzynowej. Nie chciałam jej dawać samych, żeby nie miała problemów z zaparciem. No i póki co nic się nie dzieje.
A z tymi sliwkami to niezły pomysł. dodam trochę do jakiegoś deserku, bo Tosia ogólnie raczej twarde kupki robi-po nutramigenie...A może śliwki jej troche pomogą...:-)

reklama
czy wiedziałyscie (zainteresowane) ze NUTRAMIGEN 2 jest nie refundowany
tylko zwykły jest:wściekła/y:
my mamy jeszcze pozostac na zwykłym + piers + deserek i obiadek
No co Ty Aga!!!
Ja jutro ide dopiero zapłacic za cztery zaległe opakowania, które wzięłam, więc się przekonam. A skąd masz takie informacje??

Do góry