Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz musze obserwowac reakcji, mam nadzieje ze negatywnych nie bedzie....to jak teraz powinnam codziennie dac jej pare lyzeczek czy po pierwszym dniu odczekac? wiem ze to podstawowe pytanie ale ja sie w tym na razie gubie....

Zrobiłam na 2 dni, połowę zjadła a połowę dałam do lodówki i podam jutro. Troszkę się na początku krzywiła, ale ona się tak krzywi przy każdej nowości.. ale jak zje już kilka łyżeczek to resztę zjada bez problemu 
No i bardzo dobrze, mówiłam, ze na pewno posmakuje:-)Ja kończę z kupnymi zupkami - te co mi zostały będą na wyjazdy. Ugotowałam zupkę sama - z marchewki, ziemniaków, piertuszki i dyni z dodatkiem łyżeczki kaszki manny i łyżeczki oliwki z oliwek na 1 porcję. Zupka wyszła super, Oliwce samkowała bardziej niż kupne, aż mruczała z zadowolenia w czasie jedzenia![]()
Wszystkie warzywa były ze sklepu ze zdrową żywnością, więc były drogie, a i tak słoiczek zupki wyszedł po niecałą złotówkę!

:-)
Aż w szoku byłam
Na początku wchodziła mu gorzej niż marchewka z ziemniakiem
Ale jak już się przekonał, że dobre i że mama spróbowała i jej smakowało to i on się zaczął zajadać;-) Tak szybko zjadał, że nie nadążałam mu wkładać łyżeczką do buzi
Przyzwyczaił się, że z cycusia leci non stop a tu taka przerwa
Ciesze się, że idzie nam co raz lepiej
Normalnie dumna i z niego i z siebie jestem