Miśka 5
Mamy lutowe'07
Dokładnie Gosia, chodzi o kaszkę mleczną z kaszka pszenną(manną), ale raczej tą NUTRICIA - Od
Bo trudno by było chyba dodać bananowa do zupki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie Gosia, chodzi o kaszkę mleczną z kaszka pszenną(manną), ale raczej tą NUTRICIA - Od
Pewnie, że mozna tylko ja jakoś nie myślałam, żeby do zupy dodawać owocowe kaszki. Jak zupka jest za rzadka dodaję misiowy ogródek(kleik ryżowy warzywny) lub kukurydziany, swietnie zagęszczaja i dobrze smakująa czemu ja dawałam taka od 4 bananowa do zupki bo była za rzadka ;-)tą i ta mozna więc kupię ta która bedzie i bez gotowania mam :-)
![]()
Tak, tylko nam chodzi o podanie glutenu, a nie o zagęszczenie zupki.Pewnie, że mozna tylko ja jakoś nie myślałam, żeby do zupy dodawać owocowe kaszki. Jak zupka jest za rzadka dodaję misiowy ogródek(kleik ryżowy warzywny) lub kukurydziany, swietnie zagęszczaja i dobrze smakują:-)
Kasiad to mi przez sekundą napisali z nutrici
Dzień Dobry,
Dziękujemy za skontaktowanie się z nami. Najprościej jest dodać 1 płaską
łyżeczkę kaszki pszennej BoboVita z bananami lub 2 płaskie łyżeczki
mlecznej
kaszki manny po 9. miesiącu do zupki do ukończenia 5. miesięcy przez
dziecko.baffled: nie rozumiem
)
Jeśli Pani nie zdąży, to produkty z glutenem wprowadzamy, gdy dziecko
skończy 9 miesięcy.
Chyba ta jest z glutenem i o tą chodzi żeby dodawać
NUTRICIA - Od�ywki dla dzieci i niemowl�t oraz �ywienie kliniczne