reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

jeszcze Was chcialam o cos zapytac: czy podajecie do sloiczkow lyzeczke oleju? bo nam polecono...

reklama
tzn KAsiad od pierwszego sliczka do kaszki- byl miesiac czy mniej czy wiecej? bo ja mam czekac 2 miechy i mi sie to dlugo wydaje.............bo zaczelam wprowadzac warzywka dopiero 2 tygodnie temu.............nie podobaja mi sie te zalecenia od poloznej....
Coś koło miesiąca. Najpierw był jedne posiłek oprócz cycusiowych, warzywka na zmianę z owocami, a potem wprowadziłam drugi posiłek i to była właśniej kaszka na noc.

Oli zjadła dziś pierwszy obiadek z pomidorami w składzie - Warzywa w potrawce z indyka z owocową nutą BoboVity. To jeden z tych nie rozdrobnionych na miazgę. Smakowało małej. Tylko te słoiczki wielkością nie taką - 190g. Na raz nie da rady zjeść, a połowa to za mało. Zjadła 2/3 słoiczka. Jutro zje pozostałą 1/3 i dorzucę 1/3 z nowego słoiczka. A pojutrze reszta. I tym sposobem Oli będzie jadła 2 słoiczki przez 3 dni.

Trafiłam na pierwszy słoiczek z wieprzowiną - Warzywa z szynką z Gerbera po 6 miesiącu. Kupiłam, ale jeszcze nie próbowałyśmy.

ja do sloiczka dodaje ale wiesz ze ja z tych niedoswiadczonych i co mi ktos powie to robie...a moze nie trzeba....dlatego pytam jak to jest w Polsce?

reklama
Do góry