Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
... tzn czasem zje kaszke ryżową...
Tylko łyżeczkę do buzi mu przyłożę a ten już w furię wpada
Wtedy tylko cycuś ratuje sytuację;-) Więc nie wiem od czego zależy czy dzieci lubią kaszkę czy nie
Może jeszcze się przekona - nie chce go na razie zrażać
Od dzisiaj będę mu częściej sama coś robić
czasem się zdarza, ze dzieciom nie smakują owocoweU nas w ogóle kaszki nie idą. Raz zjadł malinową bobovity i na tym się skończyło. Próbowałam przed kąpielą i po, różne smaki kaszek, różnych firm... i nicTylko łyżeczkę do buzi mu przyłożę a ten już w furię wpada
Wtedy tylko cycuś ratuje sytuację;-) Więc nie wiem od czego zależy czy dzieci lubią kaszkę czy nie
![]()
Tak mi się wydaje, bo jak mu dawałam w trakcie dnia kiedyś to mi zjadał. Jutro jeszcze raz spróbuje zamiast warzywek ok. 12 i się okaże jak to z nim jest
ja dawałam od początku warzywa zamiennie z owocami, kaszkę nie pamiętam dokladnie ale chyba jak mała skończyła 5 miesięcydziewczyny jeszcze raz zapytam, od kiedy po pierwszym podaniu warzywek zaczelyscie podawac owocki albo kaszke?
jak nie było reakcji alergicznej po 4 dniach to cos nowego wprowadzałamdziewczyny jeszcze raz zapytam, od kiedy po pierwszym podaniu warzywek zaczelyscie podawac owocki albo kaszke?