reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
Myślę, że to nie chodzi o trawienie, ale umiejętniśc rozdrabniania. Starsze dzieci uczymy gryźc, a takie maluszek tego nie potrafi i by miał trudności w połknięciem

no właśnie mi też się tak wydawało że o ty chodzi :tak: a z trawieniem pokarmu to chyba raczej skład ma znaczenie :confused:

A jak to się ma do nowego schematu zywienia, w którym jest napisane, żeby CODZIENNIE podawać zupkę z mięskiem :confused:

Podawałyście jakoś osobno to żółtko, z jakimś dodatkiem?

My dajemy Milence w zupce/obiadku i nie widać żadnych oznak złego trawienia, bólu brzuszka czy czegoś podobnego....

Ja tez podaje zoltko w zupce razem z mieskiem. no i nic, tez ok. Jejku jakby tak na wszystko patrzec to juz nie wiadomo jak karmic dzieci. A jest tyle roznych opinii i to czesto wykluczajacych sie kompletnie. A my jako mamy musimy znalezc w tym wszystkim jakies rozsadne i madre rozwiazanie.

reklama
Do góry