reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

ja 0ostatnio czytalam ze alergia na gluten to NIE TO SAMO co celiakia. ze sa wlasnie rozne przyczyny powstawania. i z tej alergii mozna wyrosnac a z celiakii nie. ale juz sama jesem pogubiona.

Kasia, to znaczy ze jak kupki sa w normie, a pojawily sie 3 krostki to prawdopodobnie nie ma nic wspolnego z glutenem?

reklama
My juz po zakupach, kupilismy Miśkopty Zosia się zajadała, a tak w ogóle to ile dziennie może ich zjesc, orientujecie się? ja zaczełam od 2 dziennie

Lil Kate a jakie sa te krostki? Drobniutkie czerwone ?

Szkoda,że Kuba nie może tych ciasteczek,bo są tam jaja.:no::no::no:Musi zadowolić sie chrupkami lub waflami ryżowymi,które uwielbia.:tak:

Jenni zajada sie Miskoptami i sucharami do woli a jak niechce to wyzuca zjada kolo 6 na dzien tak na moje oko dokladnie nieliczylam

U nas chyba te kupki nie byly zwiazane z glutenem. Od kilku dni Milenka jadla ciasteczka. A dla przykladu dzis kupka byla normalna. No i Milence od kilku dni wrocil apetyt na inne niz cyc jedzonko. :-):-) Mimo wszystko nadal bede ja obserwowac.

Jenni zajada sie Miskoptami i sucharami do woli a jak niechce to wyzuca zjada kolo 6 na dzien tak na moje oko dokladnie nieliczylam

Emilka najczęściej jak nie chce to się zaczyna bawić jedzeniem i daje potem pieskowi ;-)a tego z łyżeczki jak nie chce to się dusi albo odpycha rękoma

A mąż zrobił Stasiowi pasztet- wyszły mu 3 słoiki i Stach uwielbia środek bułeczki z pasztecikiem:tak:

reklama
Do góry