agusia9915
Matka wariatka
a my 2x 200My na recepie na mleko mamy napisane 3x200ml.
A czytałam,że dziecko po roczku powinno wypijać 500ml mleka dziennie.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a my 2x 200My na recepie na mleko mamy napisane 3x200ml.
A czytałam,że dziecko po roczku powinno wypijać 500ml mleka dziennie.![]()
Ciekawe skąd ta róznica.A ile puszek mleka Wam schodzi w miesiacu?a my 2x 200![]()
nie ma pojecia, nigdy nie liczyłamCiekawe skąd ta róznica.A ile puszek mleka Wam schodzi w miesiacu?
Hmmm....tak tylko pytam.Nam zapisuje lekarka po 3 puszki(twierdzi,że więcej naraz nie może)i ciekawa jestem ile nam zejdzie jak już nie będę karmić piersią.Już teraz co około trzy tygodnie biegam po receptę.nie ma pojecia, nigdy nie liczyłam
zawsze biore po 4 sztuki
SARA wypija 2 razy po 210 wody + 7 łyzek mleka=ZAWSZE tyle, nigdy wiecej/ mniej
policz![]()
Hmmm....tak tylko pytam.Nam zapisuje lekarka po 3 puszki(twierdzi,że więcej naraz nie może)i ciekawa jestem ile nam zejdzie jak już nie będę karmić piersią.Już teraz co około trzy tygodnie biegam po receptę.No wiec z tym mlekiem cała akcja,zanieść książeczkę,odebrać,zanieśc do apteki,czekać aż zamówią(bo na stanie nie ma,)odebrać mleko(a czasem jest tylko jedna puszka,więc za tydzien biegam znowu)i tak w kółko.
Ja tez kupuje na Starowiejskiej,dosyc tanio mi liczą.Ale dwa razy mi sie zdarzyło,że tego mleka nie było pomimo zamawiania.Mówili,że problem w hurtowni czasem z tym mlekiem.I dwa razy dostałam tylko jedną puszkę,a po kolejne dreptałam za dwa dni.Dobrze,ze kupuję na zapas.ja kupuje najczescie na starowiejskiej(8.90)
jak nie dzis to na jutro jest na bank
zawsze biore po 4 bo mi sie nie chce wiecej dzwigac a nie dlatego ,ze nie moze
pyta sie mnie: ile puszekchce