Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam zamiar palca nie zamoczyć)) Tatuś umie kąpać i lubi - sam się wyrywa, więc co ja mu będę na drodze do szczęścia stawać
Wcześniej swoja córkę kapał a teraz ma być synek, więc sie interesuje jaka różnica i co jesteśmy u jakiegoś lekarza, w SR czy z jakimiś rodzicami rozmawiamy to ma pytanie o mycie "małego" - odchylać napletek czy nie? Bo lekarze mówią, że nie, a rodzice synków miewaja problemy z infekcjami i sie strasznie martwi. Macie Wy jakieś doświadczenia w temacie?
), silniejszy, ma dwa razy wieksze ode mnie dlonie :-) i wiecej doswiadczenia jak ja (coreczka jego siostry) :-) Poza tym to taki slodki widok jak tatus kapie malenstwo 
moj Maz tez bedzie kapal maluszka a jak nie bedzie mogl to wtedy ja
ja bede odciagala siusiaka ale tak od 3-6 miesiaca dopiero, dla Xaviera tego nie robilam i teraz siusiaka nie da sie sciagnac
Aczkolwiek mam nadzieję że tatuś się włączy bo teraz to dwie córcie będą
Minusem jest praca D na 3 zmiany
Nie trzeba bobasa cały czas na rękach trzymać, może sobie swobodnie pohasać i higieniczniejsze niż mata z gąbki...
:-) koszt niewielki a dużo ułatwia!!! ;-)
.