Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja n ten pocztakowy okres mam 2 (po chlopakach) jeden jest taki kocykowy, jakis cienki polarek cyz cos takiego w rozmirze 62/68 a drugi taki jak cienka kolderka w rozmiarze 62. Ma odpinane rekawki ale nigdy ich nie uzywalam. Wieszke tez mam, ale tak ze zawsze ze sporym zapasem.Ja mam teraz inny dylemat. Caly dzien ganiania po sklepach i nadal nie mamy spiworka. Tyle jest rodzai tego... Co jest najlepsze: cienki (ala frotte) czy troche grubszy? z rekawkami czy na ramiaczkach? czy musi byc dopasowany do wielkosci dziecka (sa rozmiary np. 62/68, 90cm, 110cm)? A moze jednak kocyk? A myslalam, ze to taki prosty zakup bedzie... Jak macie jakies praktyczne wskazowki czy linki to ja bardzo chetnie! :-)
A wiec najlepiej na ramiaczkach - czyli jestem o krok do przodu
Tylko z gruboscia nadal jestem glupia 
Chyba zagadam polozna - oj, musze zaczac robic liste pytan, zeby polowy nie zapomniec ;-) 
Obawiam sie tez dlatego kocykow dla jeszcze nieprzekrecajacych sie dzieci 
lenka zazwyczaj się zsuwała do połowy łóżeczka, raz nas porządnie wystraszyła wkładając nóżkę między szczebelki przez sen i taką syrenę włączyła szamocząc się, że myśleliśmy, że nogę złamała, dlatego teraz ochraniacz 360cm kupiłam.

Kugelaja
A wiec to sie Steckkissen ew. Babysack nazywa - ha! Dobrze wiedziec! Na meza nie mam co liczyc, bo co prawda 100% Niemiec ale o "Babykunde" nie ma pojecia
Linki sie na pewno przydadza :-)andav - bo to jest niemiecka szkola :-) U nas to samo. Kapiel 1, max. 2 razy w tygodniu. Do wody polecaja wlac filzanke MLEKA (najlepiej matyczynego a jak nie ma nadmiaru to krowiego) i kilka kropel oleju. ZADNYCH mydel i zadnych kremow (tylko w razie odparzen). Jak to powiedziala polozna: "dzieci maja cudowna skore a my to wszystko psujemy"![]()
Pamietam jak po studiach mieszkalam na stancji (pierwsza praca = mala pensja
) i byly mrozy po -25st. Budynek przedwojenny, nieocieplany, drewniane, nieszczelne okna. W domu bylo +15 st. Ja mialam na sobie cala zawartosc szaf (kilkanascie warstw), spalam w spiworze, pod dwoma koldrami i zimowym plaszczu. Farelka chodzila a ja sie trzeslam i nie moglam z zimna zasnac. I ja bym to miala zrobic dziecku????