reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Ola tancereczka - super, ja tak bym chciała, żeby Wojtuś choć trochę podrygiwał przy muzyce, a on nawet palcem nie kiwnie!
Za to wyje jak ja śpiewam - może woli być wokalistą:-)

A muszę pochwalić mojego Synka, bo właśnie przed
chwilą Wojtek bez przypomnienia zszedł z kanapy tyłem!!!!
Jestem w szoku:szok: nie wiadomo kiedy a on już załapał!
Teraz dzieciaki sie rozwijają z prędkością światła:-D:-D:-D:-D

reklama
Moja Ola jak coś chce to mówi yyyyyyyy
Ćwiczyłam z nią schodzenie z kanapy i wczoraj przekręcała się wokół własnej osi i zrobiła w końcu tak jak chciałam
Kuba też mówi yyyy ale jak chce, żeby wziąć go na ręce:-D:-D:-D a umieję tność schodzenia z łóżka też już prawie mu wychodzi. czasami się zapomina i trzeba go jeszcze pilnować.

Gratulacje dla dzieciaczków

Brawo maluszki :tak::-)

Dobrusia dopiero 2 razy wdrapała się na fotel (niżej niz na kanapę ;-)), sama nie zchodzi jeszcze. Ostatnio ma manie wytykania wszystkiego paluszkami i mówi albo hyyyyyyyyy ale najczęściej to i toitoito :-D i od wczoraj robi tany tany, co w jej wykonaiu znaczy kiwanie się na boki :rofl2:

Brawo maluszki :tak::-)

Dobrusia dopiero 2 razy wdrapała się na fotel (niżej niz na kanapę ;-)), sama nie zchodzi jeszcze. Ostatnio ma manie wytykania wszystkiego paluszkami i mówi albo hyyyyyyyyy ale najczęściej to i toitoito :-D i od wczoraj robi tany tany, co w jej wykonaiu znaczy kiwanie się na boki :rofl2:

Ha ha u nas jest koikoikoi :-D i też woła yyyyyyyyy jak coś chce, ja go trzymam za rece to też tany tany robi :laugh2:

jeszcze mi się przypomniało, że nauczyła się robić nunu paluszkiem i mówi wtedy nene :tak:wystawia język na zawołanie :-D robi gik (paluszkiem kłuje np. w plecy) i gili gili (mówi gli gli i się zaciesza jak kogoś łaskocze :rofl2:) a jak chce, żebym poszła się z nią pobawić, to staje koło mnie (jak siedzę) i klepie mnie w plecy :szok:

Moja Julka też już zaczyna robić nunu, a najlepiej jej wychodzi jak się jej pytam gdzie sroczka kaszkę warzyła ( z tej zabawy), potem pokazuje że sroka leci, a gdzie się schowała pokazuje na żyrandol i krzyczy "sisi" :-) wyciąga łapkę i woła "dada", co rozumiem jako "dać" :-D nauczyła się też mojego A klepać po brzuchu a ile ma z tego radości? łoooo szok :-) najlepiej jej wychodzą tańce w łózeczku wtedy skacze, śmieje się w głos i wywija tyłkiem ( ostatnio zauważyłam :-) ) czasami się odbije i klaszcze w dłonie :-)

reklama
Moja Julka to potrafi wyłączyć i włączyć światło w pokoju... a jak widzi że się bawię telefonem, to krzyczy na mnie "tata!!!!!", bo przeważnie w ciągu dnia parę razy rozmawiam z mężem przez telefon, a jeśli mam ją koło siebie, to próbuje wstać trzymając się mojego ramienia i atakuje mnie, krzyczy na mnie i tłucze :-D żeby zrobić słynne "dać" :-D

Do góry