reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Mata nie długo będziesz musiała bardzo uważać bo mojej się tak przewracanie spodobało że jak leży na wznak to się zaraz przekręca , dupka do góry i na boki i tak przepełza parę centymetrów.
Ja nie pamiętam czy pisałam że jak małej pokazuję język to i ona mi wypina
No i od 3 tygodni mała ma pierwszy pieprzyk na udzie z tyłu.

reklama
Kasiu widze ze te nasze szkraby podone. Bo mój Domiś ma pieprzyk na udzie na prawej nóżce. Tylko u nas od urodzenia była ciemniejsza plamka a teraz jest wielki czarny pieprzyk.

Moja na lewej :-) ogólnie to ja jestem bardzo :-)" popieprzona" więc pewnie to po mamusi

:-D:-D:-D:-D:-D

ja mam też baaaaaardzo dużo pieprzyków, niby średnia to ok. 50 pieprzyków na całym ciele, a ja na jednej ręce mam już więcej :szok: a twarzy nie wspomnę :baffled:

u Dobrusi pieprzykow na razie brak, za to dzisiaj drugi raz się obróciła z plecków na brzuszek i jak ją przebierałam to wcinała sobie stópkę :tak::-)

U mojej Majuni tez jeszcze nie zauwazylam pieprzykow,ale za to u siebie-tak!;-) Od miesiaca mam nowego pieprzyka na lewym kciuku,od wewnatrz;-)

u mojej Maryni jeszcze nie zalwazylam zadnych znamion tylko ostatnio balam sie ze ma zeza bo zblizala swoje raczki do buziuni i tak dziwnie oczkami patrzyla teraz jej to juz przeszlo caly czas sie smieje nawet do nieznajomych uwielbia gdy ktos zaglada do niej do wozeczka;-)

Jejku ale Waszw dzieciaczki duzo potrafia Marysia urodzila sie jako ostatnia w Czerwcuweczkach dlatego ja czytam Was i wiem czego moge sie spodziewac lada dzien:tak:nie moge doczekac sie zabkow i tego przekrecania na boczki

reklama
Marlenko Michał też się jeszcze nie przekręca na brzuszek a starszy o prawie dwa tygodnia od twojej. Takze nie martw sie. Moja Marysia nauczyła sie przekręcac na kilka dni przed skończeniem 5 miesięcy a za 3 miesiące od tego czasu juz chodzila takiego dostala przyspieszenia. Na kazdego przyjdzie pora :)

a Michal nauczył sie leżąc na brzuszki chwytac grzechotke jedna rączką :)

Do góry