Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To mój Domiś tak samo. Cmoka warge jak cycusia. :-):-):-)A Staś nauczył się zagryzać dolną wargę i cały czas to robi. Wygląda to komicznie. :-)

komicznie to wyglądało 
jak się zaczyna denerwować, że za długo na brzuszku leży, to wbija nos w kocyk, macha nóżkami i podnosi pupkę do góry 
tzn. fajnie już się na boczki przekręca, a jak się ją przebiera, albo próbuje na boczek przekręcić, to trzeba bardzo uważać, bo ona zaraz siup i się okręca
więc może już niedługo się obróci 
Krzyś robi dokładnie tak samo. Właśnie sie zastanawiałam, co on właściwie kombinuje...chyba masz rację, Mata- to próby pełzania. W każdym razie od kiedy tak robi, nie muszę mu oczyszczać noska aspiratorem...wszystko w ten sposób wydmu****eteraz skubaniec mały próbuje pełzaćjak się zaczyna denerwować, że za długo na brzuszku leży, to wbija nos w kocyk, macha nóżkami i podnosi pupkę do góry
![]()

. Niestety jeszcze nie umie z brzuszka na plecy...i co się przewróci na brzuszek, to jest płacz
...i mamusia musi pomagać 
teraz skubaniec mały próbuje pełzaćjak się zaczyna denerwować, że za długo na brzuszku leży, to wbija nos w kocyk, macha nóżkami i podnosi pupkę do góry
![]()

a wszystko przez to, że z mężem na gg pisałam i nie zwracałam na nią uwagi
, a mała nie mogła sięgnąć po zabawkę 
ale jak tylko widzi aparat, to przestaje robić cokolwiek, tylko wpatruje sie w obiektyw
i tylko ak mi udło się ją złapać ;-))