Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To u nas to samo mama górą!!!Ola jak jest głodna albo chce pomarudzić to zdarza jej się mmmmaaammm
Ola łapie się za nogi i wygina najlepiej jak ma gołe nóżki. Ona się non stop obraca jak się tylko ją położy na plecy zaraz się przewraca na brzuc ale z powrotem jeszcze nie umie
moment i siupu nas to samo jakby go cos w plecki parzyloA co do przewracania się na brzuszek to nie jestem w stanie spokojnie pieluszki założycmoment i siup
Mimo wszystko zazdroszczę ;-)A co do przewracania się na brzuszek to nie jestem w stanie spokojnie pieluszki założycmoment i siup
. Krzyś na razie opanował tylko przewracanie się na boczek. Z brzuszka na plecki przewrócił się 2 razy, ale raczej przypadkowo. W drugą stronę wcale. Za to śmieje sie, kiedy ja go przewracam na kocyku. Leniuszek z niego, samemu mu się nie chce
.Mimo wszystko zazdroszczę ;-). Krzyś na razie opanował tylko przewracanie się na boczek. Z brzuszka na plecki przewrócił się 2 razy, ale raczej przypadkowo. W drugą stronę wcale. Za to śmieje sie, kiedy ja go przewracam na kocyku. Leniuszek z niego, samemu mu się nie chce
.

podnosi nóżki i pupkę w górę, fajnie się jej wtedy zmiera pampersa, wyciera pupkę
gorzej z założeniem nowego 

wiec musze bardzo uwazac jak ja gdziekolwiek zostawiam, bo wracam a ona juz np. poza matą