mata-kow
mama do kwadratu :)
Mała się dzisiaj przeturlała kawałek i ostatnio namiętnie ssie swój język
a jakie dźwięki przy tym wydaje, normalnie boki zrywać 

po mału uczy się zasypiać sama, ale z odłożeniem do łóżeczka musze poczekać, aż jest mocniej zmęczona, bo inaczj nici ze spania (od oznak zmęczenia do zaśnięcia jest średni 1-1,5 godziny
które wcześniej mała płąkała, bo nie była dostatecznie wyciszona, a teraz j,a dłuzej ponoszę, zabawię, pośpiewam i jak zacvzyna mocno trzeć oczka i się wtulać we mnie, to wiem, że czas do łóżka
) wczoraj wyciągałam ją 13 razy z łóżeczka i 22 razy podawałam smoka, a dzisiaj wyciągałam ja już tylko 2 razy i 6 razy dawałam smoka
:-) mam nadzieję, że jutro będzie jeszcze lepeij 
a z dźwięków, to czasem wymsknie się jej mama, ale częściej jest bziuuuuuu a dzisiaj jak tatus si,ę do niej przytulał stwierdziłam,że zna angielski bo powiedziała "ugly"

po mału uczy się zasypiać sama, ale z odłożeniem do łóżeczka musze poczekać, aż jest mocniej zmęczona, bo inaczj nici ze spania (od oznak zmęczenia do zaśnięcia jest średni 1-1,5 godziny

a z dźwięków, to czasem wymsknie się jej mama, ale częściej jest bziuuuuuu a dzisiaj jak tatus si,ę do niej przytulał stwierdziłam,że zna angielski bo powiedziała "ugly"

Ostatnia edycja: