reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

a wiecie że ja się dopiero skapowałam wczorej że Ewcia28 nie ma dostępu do zamkniętego...napisałam już do admina. Zgadzacie się prawda???

reklama
:tak:

wiecie co moje dziecko włąsnie nauczyło sie przeraźliwym krzykiem:baffled: wyrażać złość i niezadowolenie normalnie masakra jakie ona wysokie i głośnie piski może z siebie wydawać!!! Aż sie boje co dalej bedzie!!!!

A mój Domiś od dzisiaj zaczął sie rozkoszknie rechotać. Tak na cały dom i mamy teraz więcej radości w domu. Nareszcie bo do tej pory to nasz chłopczyk nalerzał do bardzo powarzynych panów;-)

:tak:

wiecie co moje dziecko włąsnie nauczyło sie przeraźliwym krzykiem:baffled: wyrażać złość i niezadowolenie normalnie masakra jakie ona wysokie i głośnie piski może z siebie wydawać!!! Aż sie boje co dalej bedzie!!!!

Ula spokojnie, da się przeżyć, mała odkryła potęgę tego głosu z tydzień temu i prawie już nie płacze, tylko tak krzyczy :baffled: czasem mam wrażenie, że szyby popękają :szok:;-):-D

Moja też ma niezłe decybele ale działa jak telefon z funkcją stopniowo od kwękania , potem coraz głośniej aż po przeraźliwy pisk

reklama
Kasia moj tez tak robi .Najpierw jest stekanie ponziej takie krzyki z przerwa na to jak ja zareaguje ajk nie ma zadnej rekacji to jest wrzask taki ze pol bloku go slyszy..
Ogladam wlasnie hustawki dla mojego smyka i wszystkie te z funkcja bujania sa do 9 kg I raczej mi sie nie oplaca kupowac bo On juz wazy prawie 8

Do góry