reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

hihi moj bobek inaczej sie nie pozwala nosic:-D w innej pozycji głośno protestuje:-D a od wczoraj zaczeła śmiać się na głos. Choć jeszcze nie za kazdym razem alt to już coś:-D

reklama
Gratuluję nowych umiejętności maluszków :-)

moja zapomniała jak się przewraca z brzuszka na plecki :sorry2: ale od jakiegoś czasu już się śmieje, bo odkryłam, że ma łaskotki pod paszkami i na brzuszku :tak: no i się zaciesza jak się robi ,nie wiem czy wiecie o co chodzi... u nas się mówi cacy, cacy, bac, bac, bac po glacy :sorry2:

Moja ma śmieszne te stópki bo zwija te paluszki śmiechowo i jak ją dziś łaskotałam po nich to się śmiała . Wczoraj za to miała seans z prababcią bo dosyć długo obie sobie gadały a prababcia była przeszczęśliwa

Kuba w sobotę pierwszy raz przewrócił się z plecków na brzuszek. I jak tylko wycził że można zmienić pozycję to co chwilkę trenował. A w głos się śmieje jak mu swoją głową dotykam brzucha. Poprostu chichra się okrutnie.

Moja Tosia jeszcze nie śmieje się za często, ale już zaczyna jej to fajnie wychodzić...trzyma sobie obie rączki splecione i się nimi bawi, grzechotki raczej leciutkie trzyma i wyma****e nimi,a z główką to już żadnego problemu nie ma - trzyma mocno w każdej chyba pozycji:)...ale jeszcze się nie przewraca na brzuszek chociaż czasami coś próbuje.

Załączniki

• Księżniczka.JPG
    Księżniczka.JPG
    68,2 KB · Wyświetleń: 58
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry