Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
znaczy jak lezy na plecach to glowe dzwiga i sie wkurza, ze nic nie widzi
musze ja nosic tylko twarza do swiata, a jak siadam z nia to musze ja "posadzic" na kolanach, bo inaczej ryk. A rece wysiadają, ona jakby mogła to juz by siedziała.... . Masakra normalnie... . Nienadążam za nią!
i jak go kłade to prawie w ogóle nie dźwiga główki- a kiedys tak pięknie ją trzymał 
Moja mała podnosi glowke odrazu jak ja na brzuszku połoze... niewazne czy na kolanach czy na ziemi czy gdziekolwiek odrazu glowa do góry... . Jak lezy to sie wkurza i odrazu sie dzwigaznaczy jak lezy na plecach to glowe dzwiga i sie wkurza, ze nic nie widzi
musze ja nosic tylko twarza do swiata, a jak siadam z nia to musze ja "posadzic" na kolanach, bo inaczej ryk. A rece wysiadają, ona jakby mogła to juz by siedziała.... . Masakra normalnie... . Nienadążam za nią!
,jeśli nie może czegoś złapać to się zaczyna trząść i wkurzać.Teraz już mało śpi woli oglądać świat i się bawić, lubi noszenie a rękach ale ile można,w końcu to 7 kg