reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

No Głuszku to gratulacje postępów oby tak dalej.
Moja jeszcze się nie umie przekręcać na brzuszek ale ona nie cierpi leżeć w tej pozycji więc pewnie dlatego. :-):-):-)

reklama
Moja mała podnosi glowke odrazu jak ja na brzuszku połoze... niewazne czy na kolanach czy na ziemi czy gdziekolwiek odrazu glowa do góry... . Jak lezy to sie wkurza i odrazu sie dzwiga:baffled: znaczy jak lezy na plecach to glowe dzwiga i sie wkurza, ze nic nie widzi:-p musze ja nosic tylko twarza do swiata, a jak siadam z nia to musze ja "posadzic" na kolanach, bo inaczej ryk. A rece wysiadają, ona jakby mogła to juz by siedziała.... . Masakra normalnie... . Nienadążam za nią!

Hihi ale te dzieciaczki są super :-)
Mój Bartus nie lubi ostatnio lezec na brzuszku :baffled: i jak go kłade to prawie w ogóle nie dźwiga główki- a kiedys tak pięknie ją trzymał :dry:

Moja mała podnosi glowke odrazu jak ja na brzuszku połoze... niewazne czy na kolanach czy na ziemi czy gdziekolwiek odrazu glowa do góry... . Jak lezy to sie wkurza i odrazu sie dzwiga:baffled: znaczy jak lezy na plecach to glowe dzwiga i sie wkurza, ze nic nie widzi:-p musze ja nosic tylko twarza do swiata, a jak siadam z nia to musze ja "posadzic" na kolanach, bo inaczej ryk. A rece wysiadają, ona jakby mogła to juz by siedziała.... . Masakra normalnie... . Nienadążam za nią!

Podpisuje się pod tym mój Filip robi dokładnie to samo, czasami mocno prostuje nogi i chce stać, do tego wszystko dotyka i wciska mi guziki na klawiaturze:-D,jeśli nie może czegoś złapać to się zaczyna trząść i wkurzać.Teraz już mało śpi woli oglądać świat i się bawić, lubi noszenie a rękach ale ile można,w końcu to 7 kg:szok:

Ja musze sie pochwalic ze moj Wojtek od wczoraj przekreca sie z pleckow na brzuszek. Niestety jak sie tylko przkreci to jest straszny placz bo on nie lubi lezec na brzuszku. Kiedys ladnie sie przkecal z brzuszka na plecy ale niestety zapomnial jak sie to robi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry