Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Papier toaletowy sluzy do wycierania buzi wszystkich wokolo. I smarkania nosa, bo nie wiem czy wam wspominalam ale ten skubaniec juz od dawna chyba od zimy potrafi wysmarkac nosa jak jej trzymm chusteczke, chyba od maksa to przejela 
Ale najlepszy motyw jest taki ze jeden lekarz powiedzial mojemu mezowi ze trzeba smarkac obie dziurki jednoczesnie. i on chcial tak nauczyc Maksa robic ale wytlumaczylam mu kilka razy i przyznal mi racje 
My uczymy Jagodę powiedzieć Nabuchodonozor ;-)

No to my też aktywnie na każdym spacerku sprzątamy światA wracając do sprzątania to zbiera najmniejsze paproszki i wrzuca do kosza albo daje mi do wrzucenia:-).
Na spacerze jest to pewien problem bo śmieci jest od groma i ja niekoniecznie bym chciała, żeby akurat ona sprzątała te wszystkie pety, kapsle, butelki plastikowe, papierki itp![]()
Najchętniej buchnęłabym takim petem czym prędzej z dala od siebie, ale to niewychowawcze więc człapię do kosza