reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

reklama
Idziu mysle,mysle intensywnie ale jakos od myslenia tylko chyba nie da rady;-) a tak powaznie to Za rok:-) i gdybym miala gwarancje ze to dziewczynka bedzie bylo by cud-miod ale mam przeczucie ze druzyne pilkarska wydam na swiat predzej niz doczekam sie corki;-)

No tak, każdy chciałby mieć parkę;-):-D. My za drugim razem jak byłam w ciąży nie chcieliśmy znać płci dziecka (zawsze na USG przypominałam o tym mojej lekarce:tak:) i mieliśmy niespodziankę:-).
Idziu - Karolinka zaczęła chodzić jak skończyła 8 m-cy, wcześniej stała w kojcu i robiła całymi dniami przysiady:-D. Zresztą zawsze jak chodziliśmy z nią do kontroli, to takie cuda wyczyniała, że raz nawet nasza lekarka wołała drugą, żeby jej pokazać:szok::-D.

buba to fakt - od myslenia nic z tego nie bedzie :) musisz meza do roboty zagonic :)

zuzia ja nie chcialam miec parki :) wolalam 2 chlopcow - ale jak sie okazalo ze jednak dziewczynka to bylam bardzo zadowolona - teraz tez oczywiscie jestem :)
a skoro Karolinka byla taka szybka to pewnie Kubus nie bedzie gorszy :)

A mi jest obojetnie co będzie drugie, chociaż przydałaby sie dziewucha, ale jak nie to nie i też będzie super:) Ostatnio mówiłam do Michała, ze siostra będzie miała przechlapane jeżeli chodzi o garderobę. Ale pewnie i tak będę kupowac słodkie rajtuzki i sukienusie:)

A nasz Matiu odzyskuje wigorek i już mnie plechy bolą, bo chce tylko samolociki robić i być podrzucany do góry. Ale co tam, co sie nie zrobi dla chorego synka:tak: A tatko jest specjalistą od wyskości, co zresztą widac na załączonym obrazku. Zawsze po pracy ma fryzjera za darmo, hi,hi...

Ostatnio mówiłam do Michała, ze siostra będzie miała przechlapane jeżeli chodzi o garderobę. Ale pewnie i tak będę kupowac słodkie rajtuzki i sukienusie:)

dokladnie jest tak u nas - myslalam ze wiecej rzeczy po michale bede uzywala ale jak widze cos slodkiego w sklepie to czasami nie moge sie oprzec :)

reklama
Ja też teraz widzę, że o wiele fajniej mieć dziewczynkę, właśnie ze względu na te wszystkie słodkie sukieneczki, kapelusiki, itp.:-). Dla chłopaków też są fajne rzeczy, ale to już nie to...
Ale tak ogólnie, to wszystkie dzieciaczki są kochane i słodkie :-)

Do góry