reklama
Pola 30
Fan(ka)
O, Cynamonka, a to nowina. Idę po południu poszukać.
Cynamonka
Fanka BB :)
nineczka
Fanka BB :)
Byłam w sklepie ale jego durna właścicielka (mam masę powodów, żeby ja tak nazywać) ma tylko łyzeczki do tej butelki
O reszcie (czyt. tym pojemniku) nie słyszała nawet
Próbowała mi wmawiać, że to nie jest miękkie tylko to zwykła butelka canpol. Na moje pytanie jak jej zdaniem to jedzonko miałoby sie wydostać na łyzeczkę z tej sztywnej butli - zonk.

Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Tez sie przyłaczam do tej opini, jak je zobaczyłam to nawet sie napaliłam, ale cena mnie zgasiła, kurcze przeciez on i tak by ich długo nie ponosił bo wyrośnie.
Moze mogliby wymyslic jakies chusty, albo bluzki dla nas? Coś co bedzie słuzyc dłuzej niz body z których bobas zaraz wyrosnie
Moze mogliby wymyslic jakies chusty, albo bluzki dla nas? Coś co bedzie słuzyc dłuzej niz body z których bobas zaraz wyrosnie

reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
No, troszkę wygórowana cena.Ale bodziak fajny
.My będziemy zamawiać dla Oliwki coś takiego :
Prezent z nadrukiem - DEJNA.pl prezent dla Mamy, Taty nawet noworodka :: Bodziak reprezentacji POLSKI
Prezent z nadrukiem - DEJNA.pl prezent dla Mamy, Taty nawet noworodka :: Koszulka dziecięca reprezentacji POLSKI
Mój facet powiedział, że co jak co, ale córka prawdziwego kibica sportowego musi coś takiego posiadać w swojej garderobie
.Bo o tym, że chce jeździć z Oliwką na mecze piłki nożnej, to nawet nie wspomnę 

Prezent z nadrukiem - DEJNA.pl prezent dla Mamy, Taty nawet noworodka :: Bodziak reprezentacji POLSKI
Prezent z nadrukiem - DEJNA.pl prezent dla Mamy, Taty nawet noworodka :: Koszulka dziecięca reprezentacji POLSKI
Mój facet powiedział, że co jak co, ale córka prawdziwego kibica sportowego musi coś takiego posiadać w swojej garderobie

Podziel się: