reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Co przydatne i nieprzydatne!

Chyba je wypróbuję, bo ten mój żarłok strasznie niecierpliwy. Zanim nałożę na łyzeczkę kolejną porcję to już jest wrzask, że za długo :confused2:

reklama
Byłam w sklepie ale jego durna właścicielka (mam masę powodów, żeby ja tak nazywać) ma tylko łyzeczki do tej butelki :crazy: O reszcie (czyt. tym pojemniku) nie słyszała nawet :eek: Próbowała mi wmawiać, że to nie jest miękkie tylko to zwykła butelka canpol. Na moje pytanie jak jej zdaniem to jedzonko miałoby sie wydostać na łyzeczkę z tej sztywnej butli - zonk.

Fajne to - szczególnie do kaszek. Takie to cholerstwo wodniste, że zanim doniosę łyżke do dziobka połowa ląduje na mnie :dry: Ale to pewnie tylko ja tak mam - z natury pierdoła jestem :-p:-)

wow no jeszcze się z takimi kubeczko łyżkami nie spotkałam:szok: ale fajowa rzecz:-) tylko u nas pewnie w tej pipidówie nie ma czegoś takiego:wściekła/y:

Tez sie przyłaczam do tej opini, jak je zobaczyłam to nawet sie napaliłam, ale cena mnie zgasiła, kurcze przeciez on i tak by ich długo nie ponosił bo wyrośnie.
Moze mogliby wymyslic jakies chusty, albo bluzki dla nas? Coś co bedzie słuzyc dłuzej niz body z których bobas zaraz wyrosnie:tak:

reklama
No, troszkę wygórowana cena.Ale bodziak fajny :tak:.My będziemy zamawiać dla Oliwki coś takiego :
Prezent z nadrukiem - DEJNA.pl prezent dla Mamy, Taty nawet noworodka :: Bodziak reprezentacji POLSKI:)
Prezent z nadrukiem - DEJNA.pl prezent dla Mamy, Taty nawet noworodka :: Koszulka dziecięca reprezentacji POLSKI:)
Mój facet powiedział, że co jak co, ale córka prawdziwego kibica sportowego musi coś takiego posiadać w swojej garderobie :-D.Bo o tym, że chce jeździć z Oliwką na mecze piłki nożnej, to nawet nie wspomnę :sorry2:

Do góry