Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
teraz jeszcze nie wiem czy bede kupowac czy nie

ja tez przed chrzcinami zamierzamy ochrzcic malego w lipcu tak samo jak paule ona tez byla chrzczona w lipcu
suma by byla niezla a juz szczegolnie gdy chce sie kupic cos porzadnego to jak walna cene to przerazenie ogarnia
ale caly czas trabia zeby miec duzo dzieci bo nie bedzie mial kto na nasza emeryturke robic
tylko jak duzo z nas starosci dozyje jak wiek emerytalny podnosza zeby chyba bylo jak najmniej emerytow;-)
.Baby Dreams Pepe.Kolor słodki (różowy, na oparciu jest hipcio), wygląda całkiem fajnie
.Złożenie tego czegoś trochę czasu zajęło, ale po wszystkim widać że będzie baaaaardzo przydatne
.Regulowane oparcie, regulowana wysokość, regulowana odległość tacki (a raczej tacek, bo jedną mozna ściągnąć).Obicie jest z takiej miłej w dotyku ceratki, więc łatwo umyć.Pięciopunktowe pasy - więc u nas super, bo Oliwka to inaczej albo zsunęłaby się albo wymyśliła coś innego.A jutro testujemy.Pewnie na początku będzie problem, bo to coś nowego, więc żarełko zejdzie na dalszy plan, bo trzeba będzie się przyglądnąć nowemu wynalazkowi, ale myślę że później będzie super :-)