reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Heh...przed ciążą uwielbiałam seks...W ciąży też...A po porodzie...Długo trwało zanim się przekonałam,mimo że nosiło mnie strasznie ;-) .Ale...Och,było BIG O ;-) ,oj było...Aż mój facet się zdziwił...
A później zaczęło mnie boleć i jakaś krew się pojawiła,więc mamy stopera i czekam na wizytę u gina
A później zaczęło mnie boleć i jakaś krew się pojawiła,więc mamy stopera i czekam na wizytę u gina
monikak_80
Fanka BB :)
No to sie rozkrecilysmy na maxa......
Pola 30
Fan(ka)
Uj, kto się rozkręcil, to się rozkręcił..:-(
Ja mam taki okropny ból cewki, że jak małżonek chciał obejrzeć i dotknął palcem (gdziec tam w pobliżu), to o mało go nie zamordowałam!! q-rwa mać! Robiłam badanie moczu. Dali antybiotyk i nic
Pieprzona holenderska służba zdrowia, tfu!
Ja mam taki okropny ból cewki, że jak małżonek chciał obejrzeć i dotknął palcem (gdziec tam w pobliżu), to o mało go nie zamordowałam!! q-rwa mać! Robiłam badanie moczu. Dali antybiotyk i nic

Pola a moze jakis nerw jest tam gdzies naciagniety po porodzie? czasem tak bywa od "zlego" parcia....duza bolesnosc dotykowa parcie na cewke i nawwet nie kontrolowane oddawanie moczu pocwicz kegla i zobacz czy cos sie zmienia...?
a seks fajna sprawa my dzis z Ptyskiem obchodzimy roczek razem... malo ale jak zato intensywnie.... az mi sie smiac chce jak sobie przypominam zeszla zime..
a seks fajna sprawa my dzis z Ptyskiem obchodzimy roczek razem... malo ale jak zato intensywnie.... az mi sie smiac chce jak sobie przypominam zeszla zime..
Pola jeśli chodzi o ten ból cewki mocz. to ja miałam to samo, więc wiem że to delikatnie mówiąc nic przyjemnego
Powiem ci na pocieszenie,że mi już prawie przeszło. Czasami tylko odczuwam pobolewanie,ale to jest nic w porównaniu z tym co było na początku
Może nie doszłaś jeszcze całkiem do siebie po porodzie.

reklama
Podziel się: