reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A co z seksem?

reklama
Heh...przed ciążą uwielbiałam seks...W ciąży też...A po porodzie...Długo trwało zanim się przekonałam,mimo że nosiło mnie strasznie ;-) .Ale...Och,było BIG O ;-) ,oj było...Aż mój facet się zdziwił...
A później zaczęło mnie boleć i jakaś krew się pojawiła,więc mamy stopera i czekam na wizytę u gina

Uj, kto się rozkręcil, to się rozkręcił..:-(
Ja mam taki okropny ból cewki, że jak małżonek chciał obejrzeć i dotknął palcem (gdziec tam w pobliżu), to o mało go nie zamordowałam!! q-rwa mać! Robiłam badanie moczu. Dali antybiotyk i nic:szok: Pieprzona holenderska służba zdrowia, tfu!

ja sie seksuje normalnie ale przy niektórych pozycjach boli cholernie więc trzeba zrezygnować:-(a kiedyś były one ulubione:-(

Pola a moze jakis nerw jest tam gdzies naciagniety po porodzie? czasem tak bywa od "zlego" parcia....duza bolesnosc dotykowa parcie na cewke i nawwet nie kontrolowane oddawanie moczu pocwicz kegla i zobacz czy cos sie zmienia...?
a seks fajna sprawa my dzis z Ptyskiem obchodzimy roczek razem... malo ale jak zato intensywnie.... az mi sie smiac chce jak sobie przypominam zeszla zime..

Pola jeśli chodzi o ten ból cewki mocz. to ja miałam to samo, więc wiem że to delikatnie mówiąc nic przyjemnego:no: Powiem ci na pocieszenie,że mi już prawie przeszło. Czasami tylko odczuwam pobolewanie,ale to jest nic w porównaniu z tym co było na początku:baffled: Może nie doszłaś jeszcze całkiem do siebie po porodzie.

reklama
oj dziewczyny wspolczuje bedactwa ja porod wspominam ok i chyba seks po porodzie jest inny cos sie tam pozmienialo a wy jak uwazacie?

Do góry