Cynamonka
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o kosmetyki przetestowaliśmy wiele. Kuba nie ma alergii ale najbardziej odpowiada nam Ziajka, no i cena bardzo przystepna. Jeśli chodzi o lecznicze wypróbowaliśmy Oilatum-tez ok.
Mata faktycznie super ale wymieniałam już na większą, bo Kuba za bardzo mobilny. teraz kupiłam taką składaną z elementów jak Puzzle z pianki. Swietna i niedroga ( najtańsza wersja jaką widziałam to 22zł 10 duzych elementów w Smyku ) Ciepło na tym dziecku, a i czasem dam mu taki element do podgryzania i mam 10 minut spokoju:-)
Mata faktycznie super ale wymieniałam już na większą, bo Kuba za bardzo mobilny. teraz kupiłam taką składaną z elementów jak Puzzle z pianki. Swietna i niedroga ( najtańsza wersja jaką widziałam to 22zł 10 duzych elementów w Smyku ) Ciepło na tym dziecku, a i czasem dam mu taki element do podgryzania i mam 10 minut spokoju:-)
nic się nie wylewa dobrze chłoną i są przede wszystkim tanie no i nie takie wielkie jak Bella a od 7 do 18 kilo:-)kupiłam też chusteczki Rossmanowskie ale tych nie polecam za mało nawilżone
.Poza tym ostatnio nie musimy kupować chusteczek, bo w Makro do paczki pieluch (Huggies) dołączona jest paczka chusteczek :-).