potworek.pl
Potworkowa Mama :)
W końcu zdecydowaliśmy się na łóżeczko Baby Ono, z przewijakiem, którego raczej nie będziemy używać i z pałąkiem z zabawkami (zabawki oczywiście nie wiszą na pałąku tylko są maltretowane ;-)).Bez wibracji (bo po co niby takie coś??).Nadruków żadnych nie ma, tak jak u Nineczki dłuższe boki to siatka, jeden krótszy odpinany, a na drugim kieszonka na pierdółki.Oliwce się podoba
.Nam również.
A tak w ogóle to byliśmy ostatnio w Kauflandzie i kupiłam na próbę chusteczki których nigdy wcześniej nie widziałam, nazywają się WICKIES Comfort i są taniutkie, bo z plastikowym pudełkiem kosztowały 6.99 zł, a same chusteczki są po 3.99 zł.I wyobraźcie sobie, że jak dla mnie to niczym nie odbiegają od chusteczek Pampersa.Dobrze nawilżone, mięciutkie, ładnie pachną.A właśnie zauważyłąm, że są robione dla Kauflanda.Wiecie, jeśli za Huggiesy płacę prawie 6 zł....To wolę te z Kauflanda
.
.Nam również.A tak w ogóle to byliśmy ostatnio w Kauflandzie i kupiłam na próbę chusteczki których nigdy wcześniej nie widziałam, nazywają się WICKIES Comfort i są taniutkie, bo z plastikowym pudełkiem kosztowały 6.99 zł, a same chusteczki są po 3.99 zł.I wyobraźcie sobie, że jak dla mnie to niczym nie odbiegają od chusteczek Pampersa.Dobrze nawilżone, mięciutkie, ładnie pachną.A właśnie zauważyłąm, że są robione dla Kauflanda.Wiecie, jeśli za Huggiesy płacę prawie 6 zł....To wolę te z Kauflanda
.
Po wyjęciu poscieli służy jej za kojec ale na razie żadko z niego korzystamy.

.