reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co robimy po macierzyńskim?

Magda mi się dorwała do klawiatury.:-)

Chodzi o zaświadczenie od pediatry że karmisz piersią. Niektóre firmy tego żądają. U mnie na szczęście nie chcą, a jamimo że nie karmię to wychodzę. Mam zamiar to wykorzystać.:-D A tak w ogóle to nie znam lekarza który by takiego zaświadczenia nie dał. Na pewno spyta czy karmisz i wystawi od ręki.

reklama
Dziewczynki dziekuje jeszcze raz za wasze odpowiedzi! Wiecie zawsze w zyciu jest cos za cos - no nie chce malej skrzywdzic. Mam mozliwosc bycia z malenstwem, Niestety nie mam jak tego w pelni wykorzystac - bo prace juz zaczelam. Ale chyba jenak zwolnie sie choc na godzinke czy dwie nie bedzie wielkiego Hallo. Co jak co, ale to wazna decyzja. :tak:

A ja Was tą drogą oficjalnie proszę co byście trzymały mocno kciuki. Dzisiaj mieliśmy spotkanie z nianią - wymarzoną. I teraz modlę się żeby się nie rozmyśliła i nie poszła gdzie indziej.

efilo trzymamy! :tak:
A skąd ją wzięliście? I jak wygladał proces selekcji? Pytam z ciekawości, bo koleżanka właśnie jest na tym etapie...

Esia,
niania znaleziona przez niania.pl. Bardzo pożyteczny portal.

Dzięki dziewczyny - mam nadzieję, że jak zwykle zdziałają cuda. :tak:

reklama
Monika to nie odwaga tylko brak innej możliwości. :-( Wśród znajomych się nie udało. Wśród rodziny też nie. Jeszcze się zastanawiałam nad poszukiwaniem w bloku i blokach obok. Ale znalazłam mary poppins ;-)

Do góry