reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co robimy po macierzyńskim?

Mnie już na zapas przeraża szukanie, a przecież w końcu będę musiała - na pewno przed wakacjami.
Koleżanka teraz szuka i wcale nie jest różowo.

Efilo, a na kogo się zdecydowałaś - jaki wiek?

reklama
Monika
jest pielęgniarką z 35letnim stażem pracy w żłobku. Poza tym podobno najważniejsza przy wyborze niani jest intuicja. A intuicja mi mowi ze jest bomba.

Efilo to doswiadczenie z dziećmi ma i staż spory... A intuicja...mam nadzieję, ze nie zawodzi ;)

A ja od wczoraj jestem na urlopie wychowawczym :)

Monika
jest pielęgniarką z 35letnim stażem pracy w żłobku. Poza tym podobno najważniejsza przy wyborze niani jest intuicja. A intuicja mi mowi ze jest bomba.

Efilo
to świetnie że udało wam się znaleźć tak dobrze zapowiadającą się nianię. Trzymamy kciuki by się nie rozmyślila :tak:

Ja jestem już po macierzyńskim, po urlopie wypoczynkowym, a od wczoraj na urlopie wychowawczym... Co prawda o świadczeniach nie wspomnę, bo nie ma o czym wspominać... Jednak pracowałam około 300 km od miejsca zamieszkania, wiec nawet nie było mowy o powrocie... I bardzo się z tego cieszę!!

reklama
Nie nie dojeżdżałam... tylko do połowy ciąży mieszkałam w tej miejscowości... A później L-4, zmiana miejsca zamieszkania... No i tak wyszło

Do góry