• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

co z sexowaniem się??

A ja tam żałuję, że po okresie pologu trzeba będzie się zabezpieczać przed następną ciążą :-( Fajnie mi jest teraz jak nie muszę myśleć o antykoncepcji i korzystać z sexu do woli ;-) Jednak po porodzie nie będę miała chyba innego wyjścia jak wrócić do używania prezerwatyw, bo wszystkie środki hormonalne nie są dla mnie. Wywołują one u mnie migrenę :szok: A jej chcę mieć jak najmniej. Za to wszelkie globulki i kremy wywołują u mnie uczulenie :-( Więc zostają mi albo gumki albo zimny prysznic.

reklama
Dziewczyny a ja mam dola, no bo wczoraj probowalismy z mezem i kompletnie nic nie wyszlo:no: boli jak niewiem. Mezulo przytula i mowi ze ok, ze to pozniej odrobimy, zebym sie nie przejmowala, a ja sie normalnie poryczalam, bo w mojej glowce sie pojawila mysl ze co to bedzie jak juz nigdy nie bede mogla sie sexowac?:baffled:

Aniay to ja już nawet nie wiem, czy nie mogę, bo nawet nie próbuję. Wiem, że byłby zonk, więc po co mi to. Mąż jest wyrozumiały....
A i tak cZasem mi się beczeć chce za seksem i tak myślę - a jeżeli nigdy już nie będę mogła :szok:

Cześć dziewczyny, to i ja się zapiszę do "klubu wygłodniałych lwic" :-)
U nas to jest tak: na początku ciąży był zakaz sexowania się do 4 m-ca, ze względu na to, że jestem po in vitro i mój lekarz dmuchał na zimne. Później, jak niby było mozna, to mój mąż nie miał ochoty (a może raczej się bał), za to mnie rozpalala energia, więc Go brałam siłą:tak: Teraz jestem w 32 tygodniu i strach męża przerodził się w panikę, więc jak Go nie zmuszę to i nic nie ma. Czyli tak średnio nam wychodzi raz na m-c. Można do tego przywyknąć, choć boję się żeby nam to nie zostało. Ja mogłabym codziennie :-D , ale przez ten starch małżonka to i wcale sexowanko nie jest fajne. Zastanawiam się, czy wrócą jeszcze te piękne dni/wieczory?

Kobiety wroca te wieczory wroca!!! i to nie tylko wieczory!!! bedziecie sie tyle sexowac ze utworzymy watek co zrobic zeby sie wymigac!!!:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry