T
tynka
Gość
JA ci nie pomoge bo mnie tak zszyli za pierwszym razem ze bylam ciasniejsza niz przed porodem;-) 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Aler jak to??JA ci nie pomoge bo mnie tak zszyli za pierwszym razem ze bylam ciasniejsza niz przed porodem;-)![]()
tzn wejście ciaśniejsze ale już tam w środku...;-);-);-);-)Elma u mnie tym razem też było luźniej i nie wiem czy tak już zostanieMy już po pinga pinga!! Nie wytrzymaliśmy wczoraj, Nadia spała do 1 więc skorzystaliśmy z okazji i chcieliśmy się trochę poprzytulać a wyszło coś więcej, ale fajnie było nic nie bolało. Tylko tak trochę luźniej jest. Dziewczyny które rodziły drugi raz mam do was pytanie czy tak luźniej już zostanie???
"po" Natalce haha było wydaje mi się ciaśniej niż wcześniej może mnie też zszyli
a w srodku Pawel twierdzil ze jest bez zmian;-) a teraz to nie wiem jak bedzie

a raczej na " niechciejstwo";-)
. Karmisz piersią, bierzesz pigułki.. bardziej zabezpieczyc się nie możesz - no - chyba, ze całkowita absytnencja. no, ale to z kolei nie służy zdrowotności
szczególnie malżeńskiej
to pójdą wióry ;-)