• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

co z sexowaniem się??

Karlam ...... to mega minus wkoło "dobre rady" :wściekła/y: jak nie przestaną to ci jeszcze instynkt macieżyński zaniknie ;-)
A nie możecie sobie wstawić zamka do pokoju :dry: :confused: :tak:

reklama
O kurcze to faktycznie bym się wściekła:wściekła/y::wściekła/y:nie cierpię jak ktoś mi udziela dobrych rad :-D:-D;-)Ale to są Twoi rodzice,więc nie musisz się tak bardzo gryźć w język i może powiedz im spokojnie,ze i tak zrobisz po swojemu..

karlam współczuję bardzo.Ja też nie znosze tych dobrytch rad.:tak:
Przez trzy tyg. była u nas moja mama i bardzo mi pomogła. :tak:
najlepiej chyba mieszka oddzielnie i miec pomoc od czaus do czasu i to taka, która rozumie, że to Twoje życie i należy je szanowac.

życze powodzenia i cierpliwości.

ale jutro przyjeżdża teściowa:baffled: dziewczyny jestem przerażona.:szok: bo pewnie będzie mnóstwo gadania... a ona za mną nie przepada:no: z wzajemnościa zreszta:-p

MariaOla zamek nie wchodzi w gre bo to i tak male mieszkanie i chyba bym zrobila przykrosc rodzicom, wtracaja sie to fakt ale jak im przygadam to sie zamykaja tylko wiadomo atmosfera jest naelektryzowana :-(

Skakanka Wasze rady sa dla mnie bardzo cenne bo sa ze tak powiem na czasie :-)

Karlam rozumiem co masz na mysli,ale wierz mi ja tez mam przerabane bo rodzinka mieszka 1000km ode mnie .co ja bym dala zeby ktos mi obiad ugotowal ,posprzatal,i towarzystwa dotrzymal:zawstydzona/y:
Adam calymi dniami pracuje i ja sama jak ten palec:zawstydzona/y:,naszczescie teraz jest u mnie mama 2 tygodnie,i tesciowa potem wpadnie na tydzien to se troche relaksu zafunduje:tak:

Karlam rozumiem co masz na mysli,ale wierz mi ja tez mam przerabane bo rodzinka mieszka 1000km ode mnie .co ja bym dala zeby ktos mi obiad ugotowal ,posprzatal,i towarzystwa dotrzymal:zawstydzona/y:
Adam calymi dniami pracuje i ja sama jak ten palec:zawstydzona/y:,naszczescie teraz jest u mnie mama 2 tygodnie,i tesciowa potem wpadnie na tydzien to se troche relaksu zafunduje:tak:

Ja mam podobnie. Chyba wpadnę w depresje. Nie mam czasu nawet na posiedzenie na tym forum...w ciąży to było super...teraz to siedze w domu sama z dzieckiem...mama była 4 dni...narazie nie może wpaść do mnie. Mąż pracuje całymi dniami. A ja dostaję pierdolca sama z małym wrzaskunem....czasem nie mogę sie nawet wysikać, ubrać nie mówiąc o gotowaniu obiadu...

Ale chciałam się pochwalić , iż gienkolog zabronił mi seksu!!!:no:
Mam czekac jeszcze 2 tyg. Ponoc po vacum dłużej się może goić....
jest mi po prostu smutno :-(....cholera boję się o swoją cipkę-jakaś taka duża dziurka się zrobiła....mam złe przeczucia...:-(:-(:-(:-(

@Kamilala1, nie przejmuj sie i mysl pozytywnie. Cipeczka sie unormuje, zreszta zawsze mozesz zmienic pozycje, wazne aby Twoj mezczyzna nie wyczul Twoich obaw. Badz sexy i sie nie martw.

PZDR

Kamilala nie narzekaj:tak: Ja mam dwa " wrzaskuny " w domu i jakoś daje z nimi rade . Więc uszy do góry i trochę więcej optymizmu:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
No i obiad mam ugotowany , pranie robie co dwa dni:-p i nawet mam czas sie wymalować i posiedzieć choć trochę na forum i gg:laugh2::laugh2::laugh2:

A teraz w tak zwanym " międzyczasie " robie mojemu mężowi smalec ze skwarkami i cebulka i jabłuszkiem :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Jakoś muszę mu wynagrodzić to cierpliwe czekanie na " dobre czasy ";-):-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry