reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
My mamy formy zwierzaków i ośmiornicę. Rzeczywiście jest niezmordowana jeśli chodzi o ciastolinę, nie mam dnia żebyśmy czegoś nie robiły z tego - w sumie mnie to nie męczy - lubię to ale tyle godzin ??? Najbardziej zastanawia mnie ta kanapka mielona ale okej.

Lodziarnia mówisz... widziałam w sklepie ale jakoś nie zwróciłam na nią uwagi... ostatnio widziałam dentystę i robienie pizzy..

Oliwia widziala na reklamie i bawila sie u kuzynki, byla zachwycona...
my mamy dosc duzy zestaw tych zabawek, lecznie wiekszosc z tych podrubek, i jestem naprawde zadowolona.
zawsze to ajkis sposob na zabicie czasu

Był u mnie Kuba ... mówi że przeprowadzi się ze mną gdzie będę chciała zrobi wszystko zostawi wszystko żeby tylko mógł być przy mnie ... powiedziałam żeby poszedł ... ale jest mi z tym tak cholernie ciężko że chyba zaraz zwariuje ... i znowu myśli że skoro chce wszystko rzucić i zrobić wszystko byle by tylko być ze mną to może warto ?! ...boże co ja mam robić :-(

o ja też dziś miałam ciastoline na każdym cm podłogi :-D

femme fatal my Ci tu możemy pisac różne rzeczy , opowiadac swoje historie i pisać jak u nas potoczyły się różne rzeczy ale prawda jest taka że decyzja i tak należy do Ciebie
może a nusz u Ciebie będzie inaczej , Ty ponosisz ryzyko
ale pamiętaj że my będziemy Cię tutaj wspierać jaką decyzję bys nie podjęła :tak:
usiadź na spookojnie , przemyśl
ja nawet nie bardzo wiem co napisac bo nie znam Twojej historii i nie wiem co się wydarzyło między wami ale tzrymam kciuki żeby było tak jak Ty tego chcesz :tak:

ooo femme przeczytalam twoj post i juz juz ukladalam odpowiedz... ale baska ma 100% racji :tak: jak juz pomyslisz i bedziesz wiedziala o co ci chodzi to usiadz i z nim pogadaj - niech i on ci przedstawi swoj puntk widzenia - bo przeciez skoro sie rozstaliscie to byly jakies powody...

Hej

Femme, decyzja zalezy od Ciebie i od tego jak bardzo jestes w stanie ufac swojemu eks. Nasze rady tutaj nic sie nie zdadzą.

Boze ale mielismy nocke :-/... Wstałam w nocy, bo slyszalam jakis halas, patrze do kuchni, a tam woda cieknie z sufiutu!!! Sasiadka nas zalała!!
Na szczescie nie wyglada to najgorzej....

dzien dobry
Mamo Julci jak dobrze cie widziec:)

Femme przemysl wszytko na spokojnie, bez emocji... dziewczyny maja racje.
ja pamietam swoje potworty i rozsatna z ex... zaczelo sie w polowie ciazy a skonczylo jak mala skonczyla rok... dlugo... ale do pewnych decyzji trzeba dojrzec i miec 100% pewnosci ze robi sie dobrze

reklama
Oliwia widziala na reklamie i bawila sie u kuzynki, byla zachwycona...
my mamy dosc duzy zestaw tych zabawek, lecznie wiekszosc z tych podrubek, i jestem naprawde zadowolona.
zawsze to ajkis sposob na zabicie czasu

Tak to prawda - jeśli podoba jej się lodziarnia to ośmiornica też by się spodobała.

Był u mnie Kuba ... mówi że przeprowadzi się ze mną gdzie będę chciała zrobi wszystko zostawi wszystko żeby tylko mógł być przy mnie ... powiedziałam żeby poszedł ... ale jest mi z tym tak cholernie ciężko że chyba zaraz zwariuje ... i znowu myśli że skoro chce wszystko rzucić i zrobić wszystko byle by tylko być ze mną to może warto ?! ...boże co ja mam robić :-(

Jakieś miałaś powody by z nim rozstać...Pamiętaj że słowa nic nie kosztują jeśli się zmienił czas pokaże jeśli chce się zmienić i ty również tego chcesz może pójdźcie do specjalisty.....

ooo femme przeczytalam twoj post i juz juz ukladalam odpowiedz... ale baska ma 100% racji :tak: jak juz pomyslisz i bedziesz wiedziala o co ci chodzi to usiadz i z nim pogadaj - niech i on ci przedstawi swoj puntk widzenia - bo przeciez skoro sie rozstaliscie to byly jakies powody...

Zgadzam się w całej rozciągłości

Do góry