Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niestety tak jest, że jednego dnia lepiej i wydaje się, że będzie już dobrze, a następnego dnia jest gorzej. Jedz ile możesz, pij min 3l na dobę i śpij ile się da. Siły i zdrówka dla ciebie i całej twojej rodzinyNo dziewczyny wczoraj było w miarę ale dziś to ledwo co oddycham, w głowie mi się kręci i ledwo co zipie... Oby jutro było lepiej...
Może zadzwoń do swojego lekarza?No dziewczyny wczoraj było w miarę ale dziś to ledwo co oddycham, w głowie mi się kręci i ledwo co zipie... Oby jutro było lepiej...
Bylo jeszcze rok temu przekonanie, że ibuprofen pogarsza przebieg zakażenia Covid. Łatwo jest już jednak znaleźć badania, które te teorię obalają. Farmaceuci mogą się opierać niestety na starych wytycznych.to ja nie wiem co ci lekarze jacyś zacofani są... Poprosiłam mamę żeby mi kupiła i przywiozła to powiedzieli jej w aptece że nie bardzo Ibuprom![]()
A mierzysz saturację?Oby jak najszybciej minęło boje się że będę musiała do szpitala czy coś.. boje się strasznie na prawdę jeszcze nigdy w życiu się tak źle nie czułam, a co najgorsze to mały też zaczyna kaszleć... Boję się o to co będzie ze mną i z moim dzieckiem
Najgorzej, to się nakręcićOby jak najszybciej minęło boje się że będę musiała do szpitala czy coś.. boje się strasznie na prawdę jeszcze nigdy w życiu się tak źle nie czułam, a co najgorsze to mały też zaczyna kaszleć... Boję się o to co będzie ze mną i z moim dzieckiem