G
Georgina
Gość
Cherie, ale zajebiste ubranka. Tylko mi nie mów, że z lumpka;> Boskie!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cherie, ale zajebiste ubranka. Tylko mi nie mów, że z lumpka;> Boskie!!
no i rożki też nowe. a reszta z lumpka ;-)Ja ;-) Luby mnie pogania, zeby kupowac a w weekendy zawsze jest tyle ludzi w sklepach, ze mi sie odechciewaCzy ktoś też ma takie problemy z zebraniem się ?![]()
Ale mam jeszcze troche urlopu to sobie moze wezme pod koniec pazdziernika z 2-3 dni to zaszaleje 
mea, pojemny masz ten strych ;-)To sa wszystko ubranka po tobie i twoich siostrach, bo nie doczytalam wczesniej :-(a mi wlasnie mama dzwonila ze jeszcze znalazla cos na strychu !! mammamija ja juz tego w szufladach nie mieszcze !!
mea, pojemny masz ten strych ;-)To sa wszystko ubranka po tobie i twoich siostrach, bo nie doczytalam wczesniej :-(
no owszem strych jest pojemny /a nawet sa dwa pojemne/ a ciuszki to po dzieciach moich siostr lub szfagierki![]()
a ta reklamowa dzisiejsza tu uscisle - to zimowe poncho dla mnie i kilka ciuszkow zimowych ciazowych po mojej starszej siostrze ... ona rodzila wlasnie w sylwestra /tak jak ja mam termin/ i w tym samym czasie chodzila w ciazy wiec mam sprawe duzo latwiejsza![]()

mea to by mogła z pól forum ubrac
moj maz tez ostnio mi powtarza ze to juz tak blisko a my w ciemnej dupce ale jak sie wybralismy na zakupy dla niuni wziełam go zeby tez mial wpływ na to co kupujemy dla małej to zgadnijcie z czy zesmy wrócilismy.... a z x- boxem dla tatusia![]()