reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

mea to by mogła z pól forum ubrac :-D:-D:-D:-D
moj maz tez ostnio mi powtarza ze to juz tak blisko a my w ciemnej dupce ale jak sie wybralismy na zakupy dla niuni wziełam go zeby tez mial wpływ na to co kupujemy dla małej to zgadnijcie z czy zesmy wrócilismy.... a z x- boxem dla tatusia:oo2:
hahahaha
ach Ci tatusiowie :-D

reklama
moj maz tez ostnio mi powtarza ze to juz tak blisko a my w ciemnej dupce ale jak sie wybralismy na zakupy dla niuni wziełam go zeby tez mial wpływ na to co kupujemy dla małej to zgadnijcie z czy zesmy wrócilismy.... a z x- boxem dla tatusia:oo2:
NO nie zakup dla NIUNI jak ta lala hahahahah :)

Zupełnie jak mój! Pół roku temu były jakieś wyprzedaże w Media i znalazł "tanio" PS3 "dla dziecka" ;-) Szkoda, że wszystkie gry jakie teraz kupuje są co najmniej +16, bo mooooożeeee bym jeszcze uwierzyła w to dziecko, jeśli by kupował +3 ;-)

No moj chcial ostatnio w Smyku zakupic dla mlodego kolejke elektryczna i zdalnie sterowany samolot :-D :rofl2:

No kolejki Antek ma od dawna, teraz zaczyna się nimi bawić.
Ale osttanio mąż przyniósł prezent Antosiowi- zdalnie sterowany helikopter! Tak się tatus wczuł w role że dziecku nawet tego dotknąć nie pozwala:-D:-D:-D
Ale tak to już jest z facetami:tak:;-)

No moj chcial ostatnio w Smyku zakupic dla mlodego kolejke elektryczna i zdalnie sterowany samolot :-D :rofl2:

O kolejka tak :-) Za kolejkami się rozgląda, choć ciągle mu powtarzam, żeby poczekał na syna, bo co mu na później zostanie ;-) Na razie zgodziłam się na Małego Chemika za parę lat dla Miśki ;-) Ale to za parę lat... ;-)

oto one:-)

Załączniki

• Obraz 103.jpg
    Obraz 103.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 67
  • Obraz 102.jpg
    Obraz 102.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 58
  • Obraz 101.jpg
    Obraz 101.jpg
    49,4 KB · Wyświetleń: 49
  • Obraz 100.jpg