a.szczypiorek
Fanka BB :)
I najgorzej jak się ukłuje za blisko paznokcia i krew zamiast się zebrać to się rozpływa pod tym paznokciem. Wtedy muszę ukłuć trochę dalej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A możliwe, ja piję też baaaardzo dużo i jeszcze jestem na heparynie, a czasami też nie płynie jak widaćTeż tak myślę, że to kwestia umiejętności i trochę też empatii w stosunku do pacjenta, bo niektóre to jadą na chama
No właśnie ja piję bardzo dużo wody, a i tak nie leci, może mam jakieś niedokrwione palce, czy coś![]()
Hmm szczerze nie przychodzi mi nic do głowy do czego mogłabym użyć mikrofali przy 2 latce@a.szczypiorek to dlatego sie nie przydal. Bo jednak mikrofala to najszybszy sposob podgrzania a bez niej to tak - piekarnik ale tu chwile dluzej trzeba sie pobawic.
Swoja droga da sie zyc bez mikrofali z malym dzieckiem? Hehehehe![]()
Dziewczyny a dbacie o to aby raczki byly cieple i przed nakluciem masujecie mocno opuszka?
Nie robiłam tego, ale zacznęDziewczyny a dbacie o to aby raczki byly cieple i przed nakluciem masujecie mocno opuszka?
Wszystkie rzeczy sterylizowalam w mikrofaliHmm szczerze nie przychodzi mi nic do głowy do czego mogłabym użyć mikrofali przy 2 latcenigdy nie potrzebowaliśmy. Podgrzewamy wszystko normalnie w garnku albo piekarniku i nigdy nie było problemów
O masz, ale chyba coś jest na rzeczy, bo u nas też znajomi pozytywne testyNo wlasnie nie wyobrazam sobie zycia bez mikrofaliu nas to tez podstawa
Mi dzis test covid domowy wyszedl pozytywnytakze wiem skad ten glut i ogolne rozbicie.