reklama
renisus
Fanka BB :)
Ja w niedziele mam zamiar sie objesc przy sniadaniu i potem trzymac fason przez reszte dnia[emoji6]Ja jem często jajka na śniadanie, kolację...
Dziś na czczo 74, po śniadaniu 91.
W niedzielę spróbuję sernika.
slodkatrojeczka
Ja byłam w maku i wiecie co wzięłam? Sałatkę [emoji23] To już zboczenie [emoji23] Nawet nie spojrzałam na burgery
Hehe dobre nawyki żywieniowe [emoji1]Ja byłam w maku i wiecie co wzięłam? Sałatkę [emoji23] To już zboczenie [emoji23] Nawet nie spojrzałam na burgery
Ennis92
Ja wczoraj wrapa [emoji85]Ja byłam w maku i wiecie co wzięłam? Sałatkę [emoji23] To już zboczenie [emoji23] Nawet nie spojrzałam na burgery
Kuźwa 30 minut spaceru w 20stopniach i cukier 50 [emoji33] ręce do tej pory mi się trzesa, jem właśnie.
No jak inwalida się czuje
slodkatrojeczka
I tak podziwiam za spacerek. Mi po 300 metrach robi się słabo... Kondycja zerowa. Zamierzam kupić rowerek stacjonarny.Ja wczoraj wrapa [emoji85]
Kuźwa 30 minut spaceru w 20stopniach i cukier 50 [emoji33] ręce do tej pory mi się trzesa, jem właśnie.
No jak inwalida się czuje
Ennis92
Musiałam iść do urzędu zanieść zwolnienie [emoji85] tak to bym dupy nie ruszał bo spojenie daje o sobie znaćI tak podziwiam za spacerek. Mi po 300 metrach robi się słabo... Kondycja zerowa. Zamierzam kupić rowerek stacjonarny.
To jem na 2 śniadanie więc odpada podwieczorekJa jadam na podwieczorek płatki owsiane z owocem, orzechami i jogurtem naturalnym. Jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. U mnie już zaczyna rosnąć na czczo... Dzisiaj 84 więc mało ale patrząc po tym co było wczesniej to zaraz znowu będzie ponad normę, jak wczesniej. Na poczatku zmiany dawki jest dobrze a potem stopniowo rosnie i po kilku dniach muszę zwiększyć insulinę. No ale poki co na 4j stoję już dłużej niż zwyczajowe 3 dni, więc tragedii nie ma. A w niedzielę zaczynam 30 tydzień.
reklama
Cukry w ciągu dnia piękne, ale o tej 3 znowu 95, a rano 92. Tyle, że biorę na poprawkę bo wczoraj chyba za szybko wyjęłam pena z insuliną ze skóry jak podawałam. Zapomniałam przytrzymać igłę w skórze te 10 sekund i pojawiła się kropla insuliny na igle po wyjęciu ze skóry. I tak myślę, że nie do końca podałam tyle ile trzeba w końcu to szalone 3j ;p. Zobaczę jak cukry w ciągu dnia bo wczoraj piękne, poniżej 100.