Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w niedziele mam zamiar sie objesc przy sniadaniu i potem trzymac fason przez reszte dnia[emoji6]Ja jem często jajka na śniadanie, kolację...![]()
Dziś na czczo 74, po śniadaniu 91.
W niedzielę spróbuję sernika.![]()
Hehe dobre nawyki żywieniowe [emoji1]Ja byłam w maku i wiecie co wzięłam? Sałatkę [emoji23] To już zboczenie [emoji23] Nawet nie spojrzałam na burgery![]()
Ja wczoraj wrapa [emoji85]Ja byłam w maku i wiecie co wzięłam? Sałatkę [emoji23] To już zboczenie [emoji23] Nawet nie spojrzałam na burgery![]()
I tak podziwiam za spacerek. Mi po 300 metrach robi się słabo... Kondycja zerowa. Zamierzam kupić rowerek stacjonarny.Ja wczoraj wrapa [emoji85]
Kuźwa 30 minut spaceru w 20stopniach i cukier 50 [emoji33] ręce do tej pory mi się trzesa, jem właśnie.
No jak inwalida się czuje
Musiałam iść do urzędu zanieść zwolnienie [emoji85] tak to bym dupy nie ruszał bo spojenie daje o sobie znaćI tak podziwiam za spacerek. Mi po 300 metrach robi się słabo... Kondycja zerowa. Zamierzam kupić rowerek stacjonarny.
To jem na 2 śniadanie więc odpada podwieczorekJa jadam na podwieczorek płatki owsiane z owocem, orzechami i jogurtem naturalnym. Jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. U mnie już zaczyna rosnąć na czczo... Dzisiaj 84 więc mało ale patrząc po tym co było wczesniej to zaraz znowu będzie ponad normę, jak wczesniej. Na poczatku zmiany dawki jest dobrze a potem stopniowo rosnie i po kilku dniach muszę zwiększyć insulinę. No ale poki co na 4j stoję już dłużej niż zwyczajowe 3 dni, więc tragedii nie ma. A w niedzielę zaczynam 30 tydzień.