Kasiiula
mamusia Pawełka :)
no pewnie ze tak !!Kasiula moge jeszcze wysąłc fotke jeszcze? przepraszam , ze dopiero teraz
kasiiula@o2.pl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no pewnie ze tak !!Kasiula moge jeszcze wysąłc fotke jeszcze? przepraszam , ze dopiero teraz
ja się mojego nie pytałam , bo jak kupowałam to go nie było (zamiawiałam na allegro)ja mam tak samo ... a pozatym mój maż stwierdził ze tyle kasy za hula hopi ze mi za 5 zł kupi w sklepie :/ eh .... :| faceci ...
a duzo krecisz dni ?? ja krecilam 2 pozniej mialam bolesna @ i zaraz mi sie konczy i od poczatku zaczynam :d poczytalam se na innym forum ze kobiety kreca po godzinie dziennie w tym ze po pół w kazda strone !! bo podobno sylwetka moze byc nie symetrycznaja kręce na hula hopie ;-) po ile min laseczki kręcące kręcicie?? ja mam hula hop z taką blachą w środku (swoją drogą ma już on 20 lat pamiętam jak dziś jak mi mama go kupiła :-))
a duzo krecisz dni ?? ja krecilam 2 pozniej mialam bolesna @ i zaraz mi sie konczy i od poczatku zaczynam :d poczytalam se na innym forum ze kobiety kreca po godzinie dziennie w tym ze po pół w kazda strone !! bo podobno sylwetka moze byc nie symetrycznai prawdopodobnie po 2 tyg widac efekty
ja mam zwykłe stare moje z dzieciństwa choc powiem ze jest wieksze niz te co widzialam w sklepie i cięższe
a i jak ktos ma zwykłe i lekkie mozna nasypać do srodka ryż albo wlać wode
![]()

ja tez hahahaha :d no ale trzeba cwiczycooooo ja w drugą str nie umiem![]()