reklama

Czas dla mamy

agrafko to wlasnie dlatego warto wrocic do pracy chociaz na pol etatu;) a tak w ogole to dlaczego nie isc raz, dwa razy w tygodniu na jakies fajne zajecia samej? maz nie moze zostac z alutka? gdzies blisko domu...ty na bielanach dobrze pamietam?

kiragold, teoretycznie może, tylko, że on wraca o 18 a o 19 już kąpiel Alutki i spać - a ja usypiam :/
Ostatnio M udało się małą uśpić jak się przebudziła o 22 więc ewentualnie może mogłabym iść na jakiś fitness po jej uśpieniu, musze się tylko przełamać...

A do pracy pewnie wrócę na to pół etatu, tylko, że tak jak pisałam - nie lubię swojej pracy, więc to nie bezie żadna fajna odskocznia chyba. Jak będę pracować na pół etatu to nawet z koleżankami na obiad nie będę chodzić na ploty, bo będę już wtedy musiała lecieć po małą do żłobka :). Eh.. :)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja dzisiaj spróbowałam i to wcale nie jest proste ciągle mi leciało
a jak wam idzie kręcenie ???
mi dobrze hahahahahahaha :d szło !! :D

od jutra OBIECUJE zaczynam od nowa z rana jak mały 1 drzemke bedzie mial pol h i wieczorem jak na noc bedzie spał tez pol h przy ogladanu tv :D OBIECUJE :d HAHAH

ktos ze mna zaczyna ??? :)

Wyjatkowa fiu fiu zgrabne nóżki:)
klaudzia a powidz , czy zostały Ci jakies rozstepy po ciazy? Pytam Ciebie bo miełayśmy podobne historie- zatrucie , opuchlizna , po 30 kg na karku...ja mam duze i glebokie te rozstepy. Po wczorajszych rozmowach w toku pomysłałąm ze cos z tym zrobie..laser- 5000!!!!!!!!!!!!!!! masakra . wiec moze mikrodermabrazja.. chociaz troche je wygladzi

Wyjatkowa fiu fiu zgrabne nóżki:)
klaudzia a powidz , czy zostały Ci jakies rozstepy po ciazy? Pytam Ciebie bo miełayśmy podobne historie- zatrucie , opuchlizna , po 30 kg na karku...ja mam duze i glebokie te rozstepy. Po wczorajszych rozmowach w toku pomysłałąm ze cos z tym zrobie..laser- 5000!!!!!!!!!!!!!!! masakra . wiec moze mikrodermabrazja.. chociaz troche je wygladzi

Martolinka pytasz czy zostaly mi rozstepy? MILIONY :-( nic nie pomaga a nie stac mnie na laser wiec musze sie do nich przywyczaic. na szczescie nie mam na brzuchu ale uda lydki tylek i piers to jedna wielka tragedia :-(

Dziewczyny współczuję rozstępów ;/
Ja chudzina w ciąży miałam wielgaśny brzuch, przytyłam 22 kg i pod koniec zrobiły mi się koło pępka 3 kreseczki 1cm ale tego nic już nie widać. Całe szczęśćie ze ciąża trwała 40 tyg bo na 1000% bym popękała, bo napięta skóra była ze szok !
Szczerze przyznam ja niczym się nie smarowałam w ciąży, trochę oliwką. Niestety nie wierzę w magiczne kremy i wiem ze to zależy od skóry, ja po prostu miałam farta ;D bo jak się ma predyspozycje tego się nie uniknie ;/

Dziewczyny współczuję rozstępów ;/
Ja chudzina w ciąży miałam wielgaśny brzuch, przytyłam 22 kg i pod koniec zrobiły mi się koło pępka 3 kreseczki 1cm ale tego nic już nie widać. Całe szczęśćie ze ciąża trwała 40 tyg bo na 1000% bym popękała, bo napięta skóra była ze szok !
Szczerze przyznam ja niczym się nie smarowałam w ciąży, trochę oliwką. Niestety nie wierzę w magiczne kremy i wiem ze to zależy od skóry, ja po prostu miałam farta ;D bo jak się ma predyspozycje tego się nie uniknie ;/
zgadzam się , te wszystkie cud kremy nic nie dają , ja się smarowałam oliwką po każdej kąpieli ,byłam mega gruba wręcz olbrzymia , przytyłam 27kg i nie mam ani jednego rozstępu , u mnie w rodzinie też nikt nie ma , za to została mi skróra na brzuchu i musze się sporo napracować żeby się jej pozbyć
kto kręci jeszcze kółkiem?? :)

reklama
zgadzam się , te wszystkie cud kremy nic nie dają , ja się smarowałam oliwką po każdej kąpieli ,byłam mega gruba wręcz olbrzymia , przytyłam 27kg i nie mam ani jednego rozstępu , u mnie w rodzinie też nikt nie ma , za to została mi skróra na brzuchu i musze się sporo napracować żeby się jej pozbyć
kto kręci jeszcze kółkiem?? :)
ja hahah co 3 dzien :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry