kilolek
podwójna listopadowa mama
musisz się wyspecjalizować w haftowaniu przy kręceniu :dhehe ja czasto zapominam ze mam krecic ... i temu nie krece ;-) albo wole usiasc i powyszywac![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
musisz się wyspecjalizować w haftowaniu przy kręceniu :dhehe ja czasto zapominam ze mam krecic ... i temu nie krece ;-) albo wole usiasc i powyszywac![]()
ustaw sobie alarm w komórce żeby ci przypominał o kręceniuhehe ja czasto zapominam ze mam krecic ... i temu nie krece ;-) albo wole usiasc i powyszywac![]()
niezle... tylko komu sie chce tyle krecic. Trzeba byc naprawde wytrwalym ;-)No nie mogę znaleśc tematu zadbana mama czy cuś takiego
Więc piszę TU. Mam spódnicę czarną z podwyższonym stanem i chce jaką bluzkę do tego. Tylko nie białą. MA być to strój na chrzest małego. No a jak znajdzie sie ten temat to proszę o przeniesienie
Aaa i jakie buty to ma być do szkoły więc proszę bez takiego szałnieu szpilkowegobędą pasować do leginsów i czarno- białej tuniki
Aga jest specem od wizażu![]()
Wyjatkowa może taką złotą? Ula miała fajną bluzkę na chrzest małego (to był złoty czy brązowy? ) Może coś w tym stylu?
No nie mogę znaleśc tematu zadbana mama czy cuś takiego
Więc piszę TU. Mam spódnicę czarną z podwyższonym stanem i chce jaką bluzkę do tego. Tylko nie białą. MA być to strój na chrzest małego. No a jak znajdzie sie ten temat to proszę o przeniesienie
Aaa i jakie buty to ma być do szkoły więc proszę bez takiego szału szpilkowegobędą pasować do leginsów i czarno- białej tuniki
wyjątkowa ja bym założyła koszulę body do takiej kiecy najlepiej bedzie pasowała i będzie "sztywno trzymała" fałdki się nie beda robiły np coś takiego VERO MODA - NOWA KOSZULA BODY HEMP SAND - L (1250646391) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
hahahahaha taaa jasne :-)
Ula miała sukiekę