reklama

Czas dla mamy

aga koszula super. A muszęCi powiedzieć, ze kiedyś wybrałaś dla mnie tunikę z leginsami, a ja posżlam z atwoją radą i kupilam :d pewnie nie pamiętasz taka ładna czarna w czerwone kwiaty byla. Tylko okropnie przezroczysta się okazała. Do pracy nosze ze spodniami, bo w leginsach to sie krepuję ale i ta super wygląda :D

reklama
Ale super koszula aga!!!!

kurcze mi się też podoba sama bym sobie taka zakupiła...

aga koszula super. A muszęCi powiedzieć, ze kiedyś wybrałaś dla mnie tunikę z leginsami, a ja posżlam z atwoją radą i kupilam :d pewnie nie pamiętasz taka ładna czarna w czerwone kwiaty byla. Tylko okropnie przezroczysta się okazała. Do pracy nosze ze spodniami, bo w leginsach to sie krepuję ale i ta super wygląda :D

pamiętam :-):-) bardzo ładna była tzn jest:-);-)

A może jakąs czerwoną i do twgo czerwone szpilki? Co?

No a co do leginsów , jakie buty?

fajnie będzie wyglądała czerwona koszula i czerwone szpilki a spódnica czarna tak??

do leginsów kupiła bym baletki a jak chcesz na jesień/zimę to może jakieś botki na płaskiej podeszwie??

fryzura super!!!! tylko układania trochę ,wiem bo miałam kiedyś podobna i duzo roboty,dlatego mam dłuzsze wlosy zeby na szybko związac w kitkę.bo w krótkich nieułożonych wyglądam jak przychlast totalny.

reklama
Klaudzia daj zdjecie swoje w tej fryzurze:-)

Gosiu nie mam zadnych zdjec z blizsza i na gladko, w albumie ostatnio wklejalam ze spacerku z olim ale tam mialam wywiniete na zewnatrz i nie widac zbytnio calego obciecia. ja mam naprawde krocej od kukulskiej. bo grzywke mialam za krotka do takiego obciecia. Teraz zapuszczam to moze w koncu wyjdzie mi cosik takiego ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry