reklama

Czas dla mamy

reklama
Ja też myślę nad zmianą ale narazie tylko w tych pasemkach chodzę. Następna wizyta na 17.12 także jest nad czym myśleć. Wkur*** mnie moje końcówki , bo nie chcą sie przefarbować i to nieładnie wygląda.

Klaudzia spoko..pamietam Twoje zdjecie co dawalas:-)
Ania tak chce zmienic w koncu i kolor i fryzure bo ile mmozna ciagle tak sama wygladac?? znudzilo mi sie i chcialabym taka fryzurke jak Kukulska... poza tym chce sie sobie podobac a przez to siedzenie w domu z dziecmi zapomnialam o swoich potrzebach bo oni najwazniejsi...

Klaudzia specjalistko nasza ta fryzurka to jak sie ja robi prostownica i suszarka czy jak zeby tak wygladala?i ten kolor ze zdjeci to pasemka??

Klaudzia spoko..pamietam Twoje zdjecie co dawalas:-)
Ania tak chce zmienic w koncu i kolor i fryzure bo ile mmozna ciagle tak sama wygladac?? znudzilo mi sie i chcialabym taka fryzurke jak Kukulska... poza tym chce sie sobie podobac a przez to siedzenie w domu z dziecmi zapomnialam o swoich potrzebach bo oni najwazniejsi...

Klaudzia specjalistko nasza ta fryzurka to jak sie ja robi prostownica i suszarka czy jak zeby tak wygladala?i ten kolor ze zdjeci to pasemka??

Dobra pianka usztywniajaca, suszarka i SZCZOTKA!!!! najlepiej jak najwieksza okragla to bedzie gladko i lekko podniesione, wlosy suszone do przodu. pozniej doslownie prostownica na koncowki i bedzie ekstra. Co do koloru to wyglada na delikatne pasemka takie doslownie o ton dwa jasniejsze. ;-)
Gosiu a chcesz miec tez tak wygolone/ obicete krociutko po jednej stronie?

Mi się marzy taka ładna , gęsta grzywka . Nistety moje włosy się kręcą i nici z prostej grzywki..

Martolinka bardzo masz krete te wlosy? Bo ja tez mam krete, moze nie spirale ale prostowanie i modelowanie podstawa zeby wmiare wygladac u mnie.
Bo jak masz takie falowane to jak zrobisz gesta grzywke to nie powinno byc wieksztch problemow bo ciezar grzywki powinien trzymac grzywke prosta ;-)

Klaudzia ja robię sobie przedziałek ,włosy idą na lewą stronę głowy.Ilekroć miałam grzywkę to wlosy własnie w tę strone sie ukaladały i robiła sie taka dziura.. czyli musiałabym codziennie prostowac?

Klaudzia tak chcialam identyczna fryzurke jak jest na zdjeciu. a wg Ciebie to ten kolor ze zdjecia to pod co mozna podciagnac?? i dobra pianka to jakiej firmy polecasz??

reklama
Klaudzia-No więc jak byłam w ciąży to zrobiłam blond , później farbe dałam , bo miałam dość rozjaśniania i zostałam brunetka w sumie to dość podobne do moich naturalnych. Mam końcówki ciemniejsze w ogóle nie załapał mi kolor (pasemek)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry