Kasiiula
mamusia Pawełka :)
heheh u mnie włosy ciemne to rzuca siea co ma mam powiedziec niedlosc ze m to jeszcze dwoje malych szatanow...ale siwych brak![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
heheh u mnie włosy ciemne to rzuca siea co ma mam powiedziec niedlosc ze m to jeszcze dwoje malych szatanow...ale siwych brak![]()

tylko ta pierwsza sie blyszczy , to mi nie pasuje,
Aga te spodnice fajnetylko ta pierwsza sie blyszczy , to mi nie pasuje,
a ta jak Ci sie podoba?ELEGANCKA SPÓDNICA OŁÓWKOWA NA SZELKACH r.38 (1300662368) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
plus biała koszula z Twojego linka![]()
zeby troszke pomarudzic - nie mam w ogóle czasu dla siebie. 24 h na dobę z dzieciaczkiem, mąz prawie w ogóle nie pomaga. nie pamiętam kiedy się ostatnio kąpałam (nie w sensie mycia - tylko polezenia w wannie, prysznic biore dwa razy dziennie), nie maluję się, fryzurę mam starszną, waże chyba 100 kg i zaczynam przypominam własną mamę ...
POMOCY!!!
Aga a 75 B to duży?
Anadri ja jestem na tej dieci 6 tyg i patrz jakie efektydo dzieła
![]()
zajdz do passmanteri zawsze maja jakies pierdołkiKupiłam sobie własniekoszule body taką fajną fioletową i najgorsze ,że jak mieliśmy wcześniej psa to mi w butach obgryzł kwiatki co były na środku. Hmm i myslałam,że zamiast kupowac nowe to sobie dokleje kwiatka fioletowego tylko skąd by tu wziać takie 'cuś' ?