reklama

Czas dla mamy

reklama
zeby troszke pomarudzic - nie mam w ogóle czasu dla siebie. 24 h na dobę z dzieciaczkiem, mąz prawie w ogóle nie pomaga. nie pamiętam kiedy się ostatnio kąpałam (nie w sensie mycia - tylko polezenia w wannie, prysznic biore dwa razy dziennie :P), nie maluję się, fryzurę mam starszną, waże chyba 100 kg i zaczynam przypominam własną mamę ...
POMOCY!!!

Aga te spodnice fajne :tak: tylko ta pierwsza sie blyszczy , to mi nie pasuje,
a ta jak Ci sie podoba?ELEGANCKA SPÓDNICA OŁÓWKOWA NA SZELKACH r.38 (1300662368) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

plus biała koszula z Twojego linka:tak:

martuś widziałam tą spódniczke bardzo fajna z tym że zależy jaki masz biust bo jak duży to te szelki baaaaardzo sie na boki rozejdą i wtedy to ie wygląda ładnie

zeby troszke pomarudzic - nie mam w ogóle czasu dla siebie. 24 h na dobę z dzieciaczkiem, mąz prawie w ogóle nie pomaga. nie pamiętam kiedy się ostatnio kąpałam (nie w sensie mycia - tylko polezenia w wannie, prysznic biore dwa razy dziennie :P), nie maluję się, fryzurę mam starszną, waże chyba 100 kg i zaczynam przypominam własną mamę ...
POMOCY!!!

andari dieta DUKANA wejdź sobie na wątek https://www.babyboom.pl/forum/dziec...289/odchudzamy-sie-diety-cwiczenia-itp-37563/
laski chudną baaaardzo

Kupiłam sobie własnie koszule body taką fajną fioletową i najgorsze ,że jak mieliśmy wcześniej psa to mi w butach obgryzł kwiatki co były na środku. Hmm i myslałam,że zamiast kupowac nowe to sobie dokleje kwiatka fioletowego tylko skąd by tu wziać takie 'cuś' ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry