reklama

Czas dla mamy

reklama
zeby troszke pomarudzic - nie mam w ogóle czasu dla siebie. 24 h na dobę z dzieciaczkiem, mąz prawie w ogóle nie pomaga. nie pamiętam kiedy się ostatnio kąpałam (nie w sensie mycia - tylko polezenia w wannie, prysznic biore dwa razy dziennie :P), nie maluję się, fryzurę mam starszną, waże chyba 100 kg i zaczynam przypominam własną mamę ...
POMOCY!!!

Anadri ja też sama siedzę w domu minimum 10 godzin codziennie, ale staram się jakimiś małymi kroczkami cokolwiek zrobić dla siebie, czyli codziennie rano umyć włosy, pomalować się.
Fryzury też nie mam, tylko pomalowane włosy miesiąc temu, ubrania marne - bo i tak codziennie jestem wybrudzona małymi łapkami.
Ale bez makijażu czułabym się fatalnie - mimo, że to tylko podkład, puder, róż i rzęsy, więc włosów czasem nie umyję ale pomalować się muszę :)

Teraz Alicja zaczyna chodzić do klubu malucha - w tym tygodniu na 2 godziny już, więc licze na to, ze będę miała wreszcie trochę czasu na zregenerowanie garderoby - bo tutaj jest dramat, nie mam sie w co ubrać, wszystko za małe, za duże, albo zniszczone, albo niemodne. Gdybym miała nadmiar kasy zafundowałabym sobie konsultację i zakupy ze stylistką normalnie... Chciałabym znowu czuć się atrakcyjna....

Aga nie bede oryginalna ale jestem pod wrazeniem tego jak umiesz wszystko szybko skompletowac:-) nawet nie wiedzialam ze sa takie koszulo-body...
Martolinka juz sie zdecydowalas na zestaw spodnica olowkowa i koszula??moge zgapic:P

Gieoska tak zdecydowąłm sie :) jeszcze nie zamowiłam ale sie decyduje!!!! jasne , ze mozesz zgapić :) zastanawiam sie tylko czy koszuli nie poszukac w szarych odcieniach :) a Ty ktora spodnice wybierasz?

Gieoska tak zdecydowąłm sie :) jeszcze nie zamowiłam ale sie decyduje!!!! jasne , ze mozesz zgapić :) zastanawiam sie tylko czy koszuli nie poszukac w szarych odcieniach :) a Ty ktora spodnice wybierasz?

nie wiem wlasnie fajna jest ta z szelkami...:-)a Ty ktora??

Aga a sa takie koszule we fiolecie...i mozesz dobrac jakies kolale do tego??

Agrafka dziekuję. chociaż jedna mamusia podziela ze mna trudy "niby samotnego" macierzynstwa. :zawstydzona/y:
zazdroszczę Ci również niedługiej zmiany garderoby. ja mojej nie mam co zmieniac, bo z moja figurą to pozostaje tylko sklep dla "zgrabnych inaczej", a zniego wyszlabym już jako moja mama na bank :eek:. i nie piszcie błagam, że tam mozna tez fajne rzeczy kupic bo pewnie mozna, ale ani cenowo nie dla mnie ani wiekowo. bo niezaleznie jak sie ktos starac bedzie puszysta babka i tak zawsze bedzie wygladała o 10 lat starzej niz jej metryka wskazuje.
codziennie wieczorem przed snem wyobrazam sobie jak wygrywam 10 milionow funtow na eurolotto hahahaha i pierwsze co robie to prywatny trener i kucharz oraz NIANIA dla Krystianka. ja dbam o siebie, a on ma super opieke.
marzenia, marzenia, marzenia ... :-p

Ja mam spódnice prawie taką samą co Agnieszka pokazała tą z szelkami i te szelki są na guziczki. Ja mam do tego właśnie fioletowe body koszulę i buty hmmm no zobacze jak bedzie kasa kupię nowe a jak nie to dokleję ładne kwiatuszki fioletowe do butów :D

Pokaże Wam jak już będe miała jakieś zdjęcia z urodzin i chrztu :)

reklama
Ja mam spódnice prawie taką samą co Agnieszka pokazała tą z szelkami i te szelki są na guziczki. Ja mam do tego właśnie fioletowe body koszulę i buty hmmm no zobacze jak bedzie kasa kupię nowe a jak nie to dokleję ładne kwiatuszki fioletowe do butów :D

Pokaże Wam jak już będe miała jakieś zdjęcia z urodzin i chrztu :)
a gdzie kupilas swoja koszule fioletowa??masz jakies zdjecie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry