Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zeby troszke pomarudzic - nie mam w ogóle czasu dla siebie. 24 h na dobę z dzieciaczkiem, mąz prawie w ogóle nie pomaga. nie pamiętam kiedy się ostatnio kąpałam (nie w sensie mycia - tylko polezenia w wannie, prysznic biore dwa razy dziennie), nie maluję się, fryzurę mam starszną, waże chyba 100 kg i zaczynam przypominam własną mamę ...
POMOCY!!!
Martuś może takie spódnice??
46 ANGIELSKA FIRMOWA spódnica ołówkowa 38 (1292051147) - Aukcje internetowe Allegro
nie wiem czy masz brzuszek ale ta u góry fajnie zamaskuje
ta jest boosssssska tylko ie wiem jak w niej chodzić
LONDYN JESIEŃ 2010PENCIL ELASTYCZNA SEXI OPINA M (1306102676) - Aukcje internetowe Allegro
a taką widziałam w TOP SECRET
ZGRABNA SPÓDNICZKA Z ZAKŁADKAMI CZARNA CZERŃ 38 (1292401471) - Aukcje internetowe Allegro
a koszule:
Elegancka koszula body odwijane rekawy zgrabna M/L (1294811297) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
PIAZZA ITALIA BLUZKA KOSZULA +GRANATZARA.. 38 M 36 (1297576269) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Z CZERWONYCH TYLKO TAKA ROZUMIEM ŻE TE TWOJE SZPILE OGNISTA CZERWIEŃ??
NIFE K28 -KOSZULA 38 (M) DYSKRETNA HIT!!!! KOLORY (1300309623) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
METRO-F elegancka body najnowsza kolekcja M/L (1301186730) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
myślę że albo czarna albo szara albo biała do tego czerwone korale :-):-)
chyba że znajdziesz czerwoną w sklepie:-):-)
Gieoska tak zdecydowąłm siejeszcze nie zamowiłam ale sie decyduje!!!! jasne , ze mozesz zgapić
zastanawiam sie tylko czy koszuli nie poszukac w szarych odcieniach
a Ty ktora spodnice wybierasz?

. i nie piszcie błagam, że tam mozna tez fajne rzeczy kupic bo pewnie mozna, ale ani cenowo nie dla mnie ani wiekowo. bo niezaleznie jak sie ktos starac bedzie puszysta babka i tak zawsze bedzie wygladała o 10 lat starzej niz jej metryka wskazuje.
a gdzie kupilas swoja koszule fioletowa??masz jakies zdjecie??Ja mam spódnice prawie taką samą co Agnieszka pokazała tą z szelkami i te szelki są na guziczki. Ja mam do tego właśnie fioletowe body koszulę i buty hmmm no zobacze jak bedzie kasa kupię nowe a jak nie to dokleję ładne kwiatuszki fioletowe do butów![]()
Pokaże Wam jak już będe miała jakieś zdjęcia z urodzin i chrztu![]()