reklama

Czas dla mamy

Gosia nie znalazłam body fioletowej ale jak założysz spódnicęz wysokim stanem i majciochy duże to nie powinno wychodzić w tym pierwszym linku jest fioletowa bluzka z szarą spódnicą świetnie to wygląda
Figl - UROCZE kokardki długi rękaw roz. S(36) (1297488636) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a tu jaśniutki fiolecik
Koszyla Amelie fiolerowa roz.S (1304135812) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
co do korali to ja bym nie zakładała co najwyżej kolczyki

Martuś weź szarą :-) te są super ale to nie body
Figl - Bluzeczka z UROCZYMI kokardkami roz. L(40) (1295928885) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

reklama
aga, fajne te komplety pokazałaś, spódnica + koszula, mam kilka takich zestawów i czekam aż wreszcie dojdę wagowo i obwodowo do siebie :) Kilka miesięcy niestety muszę poczekać, bo na razie rosnę :)
Wczoraj za to zrobiłąm porządek w garderobie o część ciuchów wyrzuciłąm, cześć odłożyłam do oddania/sprzedania, resztę ładnie pookładałam i wreszcie mam pogląd spraw swojej garderoby i tęsknię za normalnymi ciuchami!

Haha ale jesteś Anadari spostrzegawcza tylko,że to nie skarpeta ale rękawiczka Patryka od kombinezonu:D

Ta bluzka ma duży dekold ale lepiej wygląda jak się założy tylko ona jest koszula od przuodu, rekawy ma z materiału jakiegoś i plecy też. '
A kupiłam ją aż za 35zł heh w chińskim markecie :P :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry