reklama

Czas dla mamy

zgadzam się , te wszystkie cud kremy nic nie dają , ja się smarowałam oliwką po każdej kąpieli ,byłam mega gruba wręcz olbrzymia , przytyłam 27kg i nie mam ani jednego rozstępu , u mnie w rodzinie też nikt nie ma , za to została mi skróra na brzuchu i musze się sporo napracować żeby się jej pozbyć
kto kręci jeszcze kółkiem?? :)

ja czasem jade autem na zakupy;P

reklama
zgadzam się , te wszystkie cud kremy nic nie dają , ja się smarowałam oliwką po każdej kąpieli ,byłam mega gruba wręcz olbrzymia , przytyłam 27kg i nie mam ani jednego rozstępu , u mnie w rodzinie też nikt nie ma , za to została mi skróra na brzuchu i musze się sporo napracować żeby się jej pozbyć
kto kręci jeszcze kółkiem?? :)

Ja jutro pokręce ok 2h-120km :-D:-D

dziewczyny widzicie jakis efekt po tym kreceniu? Ja wsumie brzuch mam w miare choc jak wypne to 5 miesiac ciazy hehe ale chcialabym cos na poprawienie talii bo u mnie to jej wogole nie mam i tak sie zastanawiam czy takie krecenie wogole by cos dalo...

no pewnie , ja kręce już 3 dni pod rząd :szok::szok::szok: ,tylko po 5 minut ale ja mam z masażerem więc jak dla mnie wystarczy ;-)
dobra idę pokręcić troszkę :-):-)
hahaha ja to codziennie sie motywuje kurde no ... ale chyba czas sie wziasc za soebie ... cala zima przede mna ;)
dziewczyny widzicie jakis efekt po tym kreceniu? Ja wsumie brzuch mam w miare choc jak wypne to 5 miesiac ciazy hehe ale chcialabym cos na poprawienie talii bo u mnie to jej wogole nie mam i tak sie zastanawiam czy takie krecenie wogole by cos dalo...
Klaudzia ja poczytalam na roznych forach co te hula hoop daje... dziewczyny pisały ze po systematycznym kreceniu po godzinie dziennie po 2 tyg po 4 cm mniej ... ja nie chce zrzucic kg bo jestem zadowolona tylko ten brzuszek i boczki :|
powiem ci ze po takim 15 minutowym intensywnym kreceniu to pozniej ciezko idzie bo boczków sie nie czuje :D
ja mam zwykłe koło :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry